REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Băut, fără permis şi cu gura mare! Un bărbat a refuzat să colaboreze cu poliţiştii, în zona CET!

Băut, fără permis şi cu gura mare! Un bărbat a refuzat să colaboreze cu poliţiştii, în zona CET!

Replica API 9 iunie 2018 | 00:00 279

Un bărbat din Constanța a făcut-o lată. A refuzat să i se preleveze probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, dar tot nu a scăpat de dosar penal! Totul s-a întâmplat în zona CET, unde individul s-a luat la ceartă cu oamenii legii.

Mai exact, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție, la data de 8 iunie a.c., au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada Pelicanului, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Potrivit Art. Art. 337 din Noul Cod Penal, refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere ori a instructorului auto, aflat în procesul de instruire, sau a examinatorului autorităţii competente, aflat în timpul desfăşurării probelor practice ale examenului pentru obţinerea permisului de conducere, de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei unor substanţe psihoactive se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper sa primeasca o pedeapsa cu executare, avand in vedere ca asemenea zdrente constituie un real pericol public. Cand te urci la volan baut si fara permis, mai refuzi si colaborarea cu organele statului e imperios necesar sa-ti primesti pedeapsa cu executare, neavand nicio scuza sau circumstanta atenuanta
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108