REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

„Am zis să aflați prima oară de la noi” Smiley și Gina Pistol au făcut anunțul mult așteptat

„Am zis să aflați prima oară de la noi” Smiley și Gina Pistol au făcut anunțul mult așteptat

Valentina CAMARA 28 aprilie 2023 | 00:00 525

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Povestea lor de dragoste i-a luat prin surprindere pe mulți, căci la începutul relației au decis să păstreze secretul și să fie foarte discreți în ceea ce privește viața lor sentimentală.

„Am zis sa aflati prima oara de la noi” Smiley si Gina Pistol au facut anuntul mult asteptat

După mult speculații și zvonuri, cei doi au recunoscut că se iubeau deja de mult timp, ba chiar că urmează să-și întemeieze o familie împreună. Prezentatoarea TV era deja însărcinată în al doilea trimestru când au anunțat că așteaptă un copil.

Apoi, a urmat întrebarea firească, care a zăcut pe buzele tuturor până acum: „Dacă se căsătoresc” și iată că un răspuns concert din partea lor a venit tocmai acum! 

Smiley a anunțat că se însoară cu Gina Pistol! Când au luat, de fapt, această hotărâre?! 

În urmă cu doar puțin timp, Smiley și Gina Pistol au luat pe toată lumea prin surprindere cu ultimul vlog în care au apărut. Totul a decurs la fel ca în clipul în care au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată, astfel că mulți s-au gândit că aceștia mai așteaptă un copil, dar iată că nu a fost așa.

Artistul și prezentatoarea TV au dat vestea oficială despre căsătorie! Se pare că decizia a fost luată cu mult timp în urmă, mai exact cu un an și jumătate, însă Smiley și-a dat seama că Gina este aleasa inimii sale înainte să-i pună marea întrebare. 

Smiley: Facem un anunț important din nou. Acum doi ani, trei ani, am stat tot aici în curte, pe banca asta și v-am anunțat că o să devenim părinți. Între timp am și devenit. Am zis să aflați prima oară de la noi, am primit întrebarea asta de mi s-a acrit de ea și am spus întotdeauna că o să vă anunț eu. Am zis că anunțul ăsta nu pot să-l fac singur și suntem împreună aici și vă anunțăm că am decis să ne căsătorim! Decizia am luat-o acum un an și jumătate. Cred că ne-am decis de mai mult timp, dar atunci am verbalizat-o.

Gina Pistol: Cu cât timp înainte ai luat decizia? Când ți-ai dat seama că eu sunt aleasa?

Smiley: Nu știu. Cred că de mult. Nu am conștientizat fix momentul ăsta, dar uite că suntem după 6 ani jumate de relație tot împreună., potrivit wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468