REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

„Diva“ care a incendiat un bar pe plaja Modern a fost condamnată!

„Diva“ care a incendiat un bar pe plaja Modern a fost condamnată!

Victor ROTARU 16 aprilie 2024 | 00:00 4766

Pinar Albu, fostă Alkalkan, este o veche cunoștință a oamenilor legii. A ajuns, prima oară, pe mâinile polițiștilor la o vârstă fragedă, când avea vreo 17 ani, după un scandal cu tente sexuale... violatorul dovedindu-se, în final, a fi chiar peștele ei. Ulterior, autoritățile statului au constatat că minora, devenită, între timp, mamă, ieşea cu bebeluşul pe bulevardul Aurel Vlaicu, practicând prostituţia, iar apoi, când Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa a vrut să-i ia copilul s-a dat în stambă în fața instituției. Anii au trecut, dar Pinar Albu nu s-a cumințit. A incendiat un bar, mai bine zis o anexă unde era depozit mobilier pentru plajă, iar ulterior a incendiat un autoturism abandonat.

„Diva“ care a incendiat un bar pe plaja Modern a fost condamnata!Pinar Albu

În octombrie 2023, lucrătorii din cadrul Secției 3 Poliție Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că pe plaja Modern din Constanța a izbucnit un incendiu. La fața locului a fost identificat apelantul care a indicat o construcție din lemn, în suprafață de aproximativ 30 mp, având destinația de spațiu de depozitare al unui bar de pe plajă, ce ardea. Două echipaje I.S.U. au lichidat incendiul, însă construcția a ars în totalitate.

La fața locului a fost identificată Pinar Albu, care a încercat să inducă în eroare autoritățile, cărora le-a spus că este posibil să cunoască autorii faptei, respectiv niște bărbați ce foloseau acel spațiu pentru a se adăposti. A susținut că îi văzuse acolo chiar înaintea producerii incendiului. Polițiștii au ridicat înregistrările video efectuate de una dintre camerele de supraveghere ce surprinde zona în care a avut loc incendiu. Cu această ocazie s-a constatat că o persoană de sex femeiesc, îmbrăcată precum Pinar Albu, femeia cu care discutase polițiștii după incidentul nefericit, ar fi pus focul.

„Diva“ care a incendiat un bar pe plaja Modern a fost condamnata!Incendiul de pe plaja Modern

A incendiat și un autoturism

Ulterior, la data de 10 decembrie 2023, polițiștii Secției 4 Poliție Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că arde un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu. La faţa locului a fost identificat apelantul care a indicat că la marginea carosabilului arde un autoturism. Un echipaj I.S.U. a lichidat incendiul, însă interiorul autoturismului a ars în totalitate. Incendiul a fost soldat doar cu pagube materiale, iar reprezentanții ISU au afirmat că probabil focul a izbucnit ca urmare a folosirii intenționate a unei surse de aprindere, posibil și prin utilizarea de lichid combustibil. Ei au exclus posibilitatea producerii incendiului prin scurtcircuit electric, întrucât din verificări a reieșit că autoturismul nu avea acumulator și că era abandonat în zona respectivă. Geamurile acestuia erau sparte, iar în interior se aflau mai multe sticle goale. La fața locului a fost identificată, din nou, Pinar Albu, cunoscută polițiștilor de la vârsta de 17 ani, de când practica prostituția în zona respectivă.

„Diva“ care a incendiat un bar pe plaja Modern a fost condamnata!Imagini de la incendiul autoturismului

A fost dată pe mâna judecătorilor, iar magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să o condamne pe Pinar Albu la 1 an, 9 luni și 10 zile de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Sentința nu este definitivă.   

Cu bebelușul în brațe, pe variantă...

Legat de acuzațiile potrivit cărora mergea pe variantă cu copilul în brațe, speța este mai veche. Tânăra este născută în Turcia, dar stabilită la malul mării. Pe 21 aprilie 2014 a născut un bebeluş perfect sănătos. Însă, atât oamenii legii, cât şi alte persoane au sesizat că tânăra îşi ia copilul cu ea pe variantă şi îl pasează de colo - colo atunci când are client. Sesizările au ajuns la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, care a verificat dacă informaţiile sunt adevărate. Şi au fost. Alkalkan Pinar se afla pe bulevardul Aurel Vlaicu, unde aştepta să oprească maşinile pentru o partidă de sex cu şoferii, dar cu copilul în braţe. I s-au adus la cunoştinţă urmările faptelor ei, dar fata a refuzat să-şi dea copilul, motiv pentru care s-a instituit plasamentul de urgenţă, cu ordin judecătoresc, minorul ajungând la un asistent maternal din Lumina. Dar l-a putut vizita însă, într-un acces de furie, Pinar a făcut-o lată. „A mers la sediul situat de pe strada Ciprian Porumbescu şi a distrus uşa. A spart geamul, a pornit alarma pentru că era închis. Au venit cei de la Zip şi au asigurat paza pentru că era o perioadă cu libere. Atât timp cât ea şi-a dorit, a avut parte de întâlniri cu copilul la sediul de pe Ciprian Porumbescu, dar în ultima perioadă nu a mai solicitat aşa ceva. Colegele aveau informaţii că ar fi avut o relaţie cu un bărbat, că s-ar fi căsătorit, cert este că nu s-a mai prezentat şi nici nu au existat informaţii cu privire la adresa de domiciliu”, au declarat, pentru „Replica”, la acea vreme, reprezentanţii DGASPC.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fac articole despre alte cwrve..
3
0
E plina tarlaua romaneasca de dive. Incepand cu alea de la TV. Adica WC.
4
0
Zic sa stati cuminti ca va pune fiisu foc si ardeti ca shobolanii aia de la km45
1
2
Ai de plm
3
0
clar are nevoie de consiliere, ca pare cam pierduta..
3
2
Voi chiar santeti aiurea ma interesează pe. Mine de ce face asta? ????????
6
0
Saraca ! Probabil greutatile vietii si implicit probleme de sanatate (mintala)!
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272