REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

„Facem și copii curând” Ramona Olaru a făcut anunțul într-un mod neașteptat

„Facem și copii curând” Ramona Olaru a făcut anunțul într-un mod neașteptat

Valentina CAMARA 24 ianuarie 2023 | 00:00 489

Au plecat în vacanță împreună și au început să se afișeze din nou în cele mai tandre ipostaze, însă asistenta TV nu a confirmat concret că s-a împăcat cu Cătălin Cazacu.

„Facem si copii curand” Ramona Olaru a facut anuntul intr-un mod neasteptat

Totuși, toate semnele arată că cei doi formează iar un cuplu, iar blondina pare mai fericită și mai îndrăgostită ca niciodată.

Recent, frumoasa asistentă de la matinal a plecat pentru câteva zile la munte, alături de prietenele sale, potrivit imaginilor pe care le-a postat pe rețelele de socializare.

Iată însă că, colegii de la emisiunea la care lucrează au dat-o de gol pe Ramona Olaru, și asta pentru că Răzvan Simion și Dani Oțil au întrebat-o în direct pe aceasta cum de este atât de zâmbitoare, semn că pe lângă distracție, aceasta s-ar fi bucurat și de momente pasionale în scurta escapadă.

Dani Oțil: „Aș vrea să se afle de ce Ramona este toată un zâmbet după această vizită la munte.”

Dani Oțil: „Băi, lasă-mă... în formă de inimioară.”

Câteva ore mai târziu, Ramona a dezvăluit pe Instagram un lucru care i-a lăsat pe urmăritorii ei cu gura căscată și i-a făcut să se gândească că blondina și Cătălin Cazacu au planuri din ce în ce mai serioase împreună.

În timp ce își pieptăna pisica și le arăta acest moment fanilor ei, asistenta TV a spus din senin că în viitorul nu foarte îndepărtat urmează să devină mamă.

„Voiam să vă spun cât de cuminte stă pisi la pieptănat. Nu îți fac nimic, te fac frumos. Ce fac eu acum la vârsta mea? Și acum comentariile: „În loc să crești un copil...”. Facem și copii, stați liniștiți, curând, curând”, a spus Ramona Olaru, pe Instastory, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212