REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

„Îți stă bine cu Theo împreună” Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au despărțit, după ce artistul s-a întâlnit cu Theo Rose

„Îți stă bine cu Theo împreună” Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au despărțit, după ce artistul s-a întâlnit cu Theo Rose

Valentina CAMARA 18 martie 2023 | 00:00 1612

În ultima vreme, Bogdan de la Ploiești a atras atenția fanilor lui după ce a postat în mediul online mai multe filmulețe în care apare înconjurat de femei, celebre sau nu, cum ar fi Theo Rose, Bianca Drăgușanu sau Antonia.

„iti sta bine cu Theo impreuna” Bogdan de la Ploiesti si Cristina Pucean s-au despartit, dupa ce artistul s-a intalnit cu Theo Rose

De asemenea, artistul nu mai are nicio poză cu Cristina Pucean pe Instagram. Internauții s-au gândit imediat că ar fi vorba despre o despărțire, mai ales pentru că artistul a dezvăluit că va boteza de unul singur copilul celor doi fani care l-au rugat pe artist să îi fie micuțului lor naș de botez.

Chiar dacă Bogdan de la Ploiești dă de înțeles că este din nou bărbat singur, unii dintre fani au devenit sceptici, după ce în urmă cu câteva luni cei doi și-au mințit fanii că s-au despărțit pentru a se promova în mediul online.

Dacă manelistul și-a șters toate pozele în care apărea cu iubita sa, Cristina Pucean a ales să le păstreze, cel puțin o parte dintre ele. 

Cum a răspuns Cristina Pucean atunci când a fost întrebată dacă mai este sau nu într-o relație cu Bogdan de la Ploiești?

După ce au văzut schimbările care au apărut pe paginile de socializare ale lui Bogdan de la Ploiești, fanii celor doi și-au dorit să afle și punctul de vedere al Cristinei Pucean, moment în care dansatoarea a oferit un răspuns confuz, din care internauții nu au știut ce să înțeleagă.

„Mai e cu Bogdan?”, a întrebat un fan în secțiunea de comentarii.

„Nu mai e... am întrebat-o și eu”, a răspuns Cristina Pucean.

Chiar dacă, într-un fel sau altul, Cristina Pucean a confirmat despărțirea de Bogdan de la Ploiești, fanii celor doi sunt de părere că și de această dată poate fi vorba despre o strategie de marketing, pentru a promova următoarea piesa pe care manelistul o va lansa în curând.
Fanii și-ar fi dorit ca Bogdan de la Ploiești și Theo Rose să formeze un cuplu

Încă de când Bogdan de la Ploiești și Theo Rose apăreau în mediul online constant împreună, fanii au fost de părere că există o chimie între ei și că s-ar potrivi forte bine în cazul în care ar decide să formeze un cuplu. În ciuda faptului că la un moment dat fiecare dintre ei au decis meargă pe drumuri separate în plan personal, internauții nu au renunțat la a le împărtăși că și-ar dori să formeze un cuplu.

„Chiar îți stă foarte bine cu Theo împreună”, „Știu că sunteți doar prieteni, doar Theo te privește mereu într-un mare fel”, „Doamen, ce frumos vă stătea dacă erați împreună. Sunteți frumoși”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor care susțin că Theo Rose și Bogdan de la Ploiești s-ar fi potrivit de minune, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108