REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

„La Șnitzel“ și-a curățat jegul și s-a redeschis, după ce a fost închis de OPC! Video

„La Șnitzel“ și-a curățat jegul și s-a redeschis, după ce a fost închis de OPC! Video

Valentina CAMARA 1 februarie 2023 | 00:00 4468

Fast food-ul „La Snitzel” este renumit în Constanța, și destul de frecventat, mai ales de navetiști... care nu s-au gândit o secundă ce se află, de fapt, în spatele preparatelor gustoase. Gândaci, viermi și multă mizerie, care au condus la închiderea, de către OPC, a faimosului „La Șnitzel”. Nu pentru mult timp, doar două zile pentru că luni, 30 ianuarie, și-a redeschis ușile.

„La snitzel“ si-a curatat jegul si s-a redeschis, dupa ce a fost inchis de OPC! Video

În urma unor sesizări, ANPC a descins, pe 27 ianuarie, la faimosul „La Snitzel”, din zona gării și au dispus închiderea localului până la remedierea neregulilor.

„La snitzel“ si-a curatat jegul si s-a redeschis, dupa ce a fost inchis de OPC! Video

La fața locului, au constatat următoarele neconformități: prezența insectelor vii și moarte (gândaci și muște ); coșuri de colectare a deșeurilor menajere fără capac și pedală; reutilizează ambalajele materiilor prime; frigidere neigienizate cu garnituri ce prezintă gândaci morți sau striviți; nu respectă vecinătățile în frigiderele cu materii prime; paviment și pereți neigienizați, cu acumulări de praf, grăsime și resturi alimentare; nu există flux tehnologic și chiuvete suficiente; depozitarea unor materii prime este neconformă (legume în aer liber, făina într-un recipient din lemn, castraveții murați în butoaie în aer liber); carne fără elemente de identificare și caracterizare.

Video cu impact emoțional, cu mizeria din local:

După ce și-au plătit amenda usturătoare și după efectuarea unei curățenii generale, fast food-ul „La Șnitzel” s-a redeschis luni, 30 ianuarie. Reporterii Replica au vorbit cu vânzătoarele, care sunt de părere că inspectorii... au căutat motiv pentru a le închide fast food-ul.

„La snitzel“ si-a curatat jegul si s-a redeschis, dupa ce a fost inchis de OPC! Video

Dacă au scos prizele de pe dedesubt, normal că au găsit praf… ca și acasă. Dacă scot și eu acasă priza de după frigider o găsesc și eu plină de praf.”, a declarat o vânzătoare.

Video:

Reamintim că, în cursul zilei de vineri 27 ianuarie,  În baza unei sesizări făcute în mediul on-line s-a dispus efectuarea unui control la SC FAST FOOD GARĂ SRL – FAST FOOD ,,LA ȘNITZEL” în urma căruia s-au constatat următoarele neconformități: prezența insectelor vii și moarte (gândaci și muște ); coșuri de colectare a deșeurilor menajere fără capac și pedală; reutilizează ambalajele materiilor prime; frigidere neigienizate cu garnituri ce prezintă gândaci morți sau striviți; nu respectă vecinătățile în frigiderele cu materii prime; paviment și pereți neigienizați, cu acumulări de praf, grăsime și resturi alimentare; nu există flux tehnologic și chiuvete suficiente; depozitarea unor materii prime este neconformă (legume în aer liber, făina într-un recipient din lemn, castraveții murați în butoaie în aer liber); carne fără elemente de identificare și caracterizare.

„La snitzel“ si-a curatat jegul si s-a redeschis, dupa ce a fost inchis de OPC! Video

S-a dispus măsura de oprire temporară a prestării serviciului de alimentație publică până la remedierea deficiențelor constatate și oprirea definitivă  de la utilizare în prestarea serviciilor de alimentație publică a produselor neconforme. S-a aplicat sancțiunea contravențională de 10.000 lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Luati cu gandaci, poate celor de la opc le-a placut mancarea de pleasca. pofta buna !
2
0
10mii , in 15 zile, 5mii, 10mii iei amenda de la Anaf daca te gaseste cu 50lei in plus,,, legi de cacao
3
2
Carcalac este un cuvant inexistent in DEX si in limba romana. Nu este recunoscut oficial de nicio publicatie lingvistica acreditata. Gandac de bucatarie doreai sa spui?
2
6
era plin de carcalaci ,e greu sa scapi de ei cred ca iar sant
6
1
Pe patrona o cheama Cristina, are o fata tot cu t**e mari...dar mai buna de pwla e ma sa. Barbasu e un martalog cu un GL alb....m******n, a facut trafic cu prafuri din Columbia prin reteaua olandeza....a facut si puscarie in Cehia 2 ani...apoi s pus pwla pe gagica....asta era escorta, se f***a cu toti prin Megalos, era femeia lu Despina...o f***a ala in c*r in masina la sala sporturilor. Spor la snitel de c***t.
10
3
O cjrama TATzOASA GREYZOASA BELYCYOASA !! Vrei ss o freci si tu inttr tatze cu lymba intre pycyoare???
4
1
Cine plm e patroana cu t**e mari? N-are nume? Ziceti daca ati fwutut-o. Spuneti-i numele
3
0
ESTE O VORBA...ESTE FRAIER CINE DA, NU CINE CERE!!!! CINE VA PUNE SA MANCATI ACOLO? SUNT ATATEA LOCATII UNDE ESTE CAT DE CAT CURAT!!! DAR SE PROFITA CA ESTE VAD BUN IN GARA.....SI TOTI.....ACOLO!!!!CE CREDETI CA ACUM ESTE MAI CURAT? SAU AU DISPARUT GANDACII SI SOBOLANII???? SA AVETI POFTA IN CONTINUARE !!!! BEEEEE
10
0
si acum carnea are "elemente de identificare și caracterizare" ? ce a facut patroana ? si-a cerut scuze si a promis ca nu mai face si inspectorii au crezut-o pe cuvant ? legislatia si organele de control incurajeza infractiunea; patroanei ar fi trebuit sa i se interzica sa mai activeze in alimentatia publica; riscul de a baga oameni spital este la fel de mare ca inainte de inspectie
11
1
Sa mi s**a pwla patroana cu t**e mari.
11
2
Asa va trebuie dacă mâncați de m*******i!
11
2
Eu fac transport fara nicio autorizatie cu rabla personala la gara si mananc mereu de acolo. De obicei vin și jandarmii din gară și polițiștii opresc sa manance acolo ( bineinteles ca nu ma deranjeaza niciunul că îi dau capace) și mancarea e buna.
6
12
Deja e compromisa
9
0
Aici mananca moldovenii cand vin la plaje sa ma swgă de carici
5
11
Care makidoanca ma? Cum o cheama?
5
3
un local tipic makkedonesc ,jeg ,gindaci, laturi etc paratzi sa iasa .
18
4
Pe m**e-doanca siliconata cu față obosită o doare la bască că se îmbolnăvește populația.
17
1
Curieri lucrători și femei care se pricep sau nu adunați de pe strada la număr,fumează în bucătărie,mizerie de nedescris țiganul zis dr de la DSP vine își ia dreptul și pleaca.
22
0
Jurnalisti de c***t! Nu meritati alta adresare pentru ca stiti doar sa aruncati cu laturi si sa scrieti la comanda.
7
21
Este ciudat totuși machidoanca patroana e tzipla când iese din casa numai firme asortate dacă așa arată afacerea ei însemna ca pe dedesubt la subraț pute și ea
31
2
E local de alimentatie publica, asa mizerie tineti si acasa? Rusine
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614