REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

„Ne despărțeam din primele 10 minute!” Gina Pistol a dezvăluit ce nu mulți știau despre relația cu Smiley

„Ne despărțeam din primele 10 minute!” Gina Pistol a dezvăluit ce nu mulți știau despre relația cu Smiley

Valentina CAMARA 7 februarie 2023 | 00:00 630

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de ani buni, menținându-și, cel puțin la început, relația departe de ochii curioșilor.

„Ne desparteam din primele 10 minute!” Gina Pistol a dezvaluit ce nu multi stiau despre relatia cu Smiley

Însă, de când au anunțat public că vor fi părinți, cei doi au decis să nu se mai ascundă, iar acum sunt una dintre cele mai apreciate și urmărite familii mondene de la noi.

Televiziunea ar putea să îi despartă pe Smiley și pe Gina Pistol

Prezentatoarea și artistul o au împreună pe Josephine și în formulă de trei pare că fericirea, perfecțiunea și veșnicia îi caracterizează cel mai bine.

Doar că adevărul este altul, spune acum celebra prezentatoarea. În cadrul unui interviu, moderatoarea show-ului culinar în care apar Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu spune că ea și partenerul ei de viață nu ar putea niciodată să facă echipă și în cadrul unei competiții.

Se descurcă de minune acasă, acolo unde-și împart toate atribuțiile, dar în concursuri, precum este cel din Asia, pe care ea l-a prezentat ani la rând, lucrurile nu ar mai sta deloc așa.

Tocmai de aceea, Gina Pistol mărturisește că Smiley ar putea face oricând echipă cu bunul lui prieten Pavel Bartoș, dacă ar participa la astfel de show-uri.

Și asta pentru că este deja cunoscut faptul că relația lor de prietenie este una foarte sudată, dar și pentru că o astfel de încercare pentru cuplul

lor ar putea fi și cea care ar pune capăt familiei pe care au pus-o pe picioare.

Motivul fiind acela că cei doi, deși se iubesc la nebunie și formează un cuplu minunat, sunt foarte diferiți atunci când vine vorba de program, de organizare și de spiritul competițional.

În timp ce ea este foarte organizată și mereu tinde spre perfecțiune atunci când vine vorba de anumite lucruri pe care trebuie să le bifeze, în ceea ce-l privește pe Smiley, lucrurile stau total diferit.

Artistul, spune blonda, este mai întârziat și mai neorganizat din fire, iar asta, deși finalul ar fi și în cazul lui triumfător, ar scoate-o din minți pe prezentatoare, ceea ce ar duce la certuri după certuri.

”E mai indicat să plece cu Pavel, nu cu mine. Asta vorbeam, zic «Băi, dacă noi vreodată am fi participat la emisiunea din Asia, ne despărțeam din primele 10 minute». Pentru că din punctul ăsta de vedere suntem foarte diferiți, eu sunt foarte organizată. Andrei, parcă îl și văd, «La cât trebuie să fim acolo, la ora 2? Plecăm la 2:10 de acasă!». Făcea el cumva să ajungem la 2 fix acolo, dar el se oprește și vorbește cu oamenii, ne-am fi certat de la început”, a spus Gina Pistol, conform wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a trecut pe la toti
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272