REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

„Nu o să mă creadă nimeni” Ce mesaj neașteptat a primit Laura Cosoi de la Adela Popescu, chiar de ziua ei de naștere

„Nu o să mă creadă nimeni” Ce mesaj neașteptat a primit Laura Cosoi de la Adela Popescu, chiar de ziua ei de naștere

Ana Maria Lipan 3 ianuarie 2023 | 00:00 500

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe. La vârsta de 20 de ani vedeta si-a făcut apariția pe micile ecrane într-un celebru serialul TV unde a jucat alături de multi oameni importanți din lumea mondena din România.

Mesajul postat de Adela Popescu pentru Laura Cosoi

Actrița își sărbătorește astăzi ziua de naștere alături de cei dragi. Încă de la miezul nopții oamenii care o îndrăgesc pe aceasta și prietenii vedetei i-au urat Laurei la mulți ani și i-au transmis cele mai bune gânduri.

Una dintre acele persoane este chiar Adela Popescu. Prezentatoarea TV a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care era alături de actriță. Vedeta de televiziune a făcut o comparație între viața acestora de acum și cea din trecut, singurul lucru care încă e la fel este faptul că ambele au rămas la fel de îndrăgostite.

„Acum foarte mulți ani, de ziua ta, eram în Seychelles, fără copii, fleașcă de îndrăgostite, libere, cu mii de speranțe și planuri. Acum suntem mult mai obosite, nedormite, mai puțin libere, dar, desigur, la fel de îndrăgostite.

Aș spune că îmi place mai mult de noi în prezent, dar n-o să mă creadă nimeni. Cu toate astea sunt sigură că ziua ta, anul acesta, te găsește cu inima plină și asta e cele mai important. La mulți ani”, a scris Adela Popescu pe contul său de social media, potrivit wowbiz.ro.

Noaptea dintre ani a prins-o pe Laura Cosoi și tatăl celor trei fetițe ale sale au petrecut Revelionul departe de aglomerația din Capitală. Cei doi au petrecut sărbătorile de iarnă în Vietnam.

„Ne adaptăm încet, încet, fusului orar și, deși suntem rupți de somn, parcă nu vrem să ratăm niciun minut din lumea asta fascinantă. Ieri, după ce am făcut un tur „hop-on hop-off” ne-am oprit la Coma Coffee pentru o specialitate vietnameză, apoi ne-am umplut pungile cu fructe de-ți lasă gura apă din piața Cua-Tay. A mers uns și un masaj tradițional cu intrare din stradă, ca să ne simțim chiar ca “acasă” timp în care copiii au stat în grija maseozelor libere. Asta îmi place în Asia, că oamenii sunt foarte atenți cu copiii și asta îți dă un sentiment de confort și liniște”, a și-a anunțat actrița urmăritorii pe pagina sa de Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272