REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

„Pot să-mi cumpăr singură flori” Marcela Fota, probleme în dragoste?

„Pot să-mi cumpăr singură flori” Marcela Fota, probleme în dragoste?

Valentina CAMARA 31 ianuarie 2023 | 00:00 781

Marcela Fota a atras criticile asupra ei după ce, în urmă cu câteva luni, a anunțat în spațiul public că formează o relație cu un tânăr în vârstă de 23 de ani. Artista a fost răsfățată așa cum se cuvine, cu buchete de flori și cadouri de mii de lei, însă fanii nu au putut să nu observe că solista nu a mai oferit niciun detaliu despre cel alături de care și-a trăit viața în ultima perioadă. Cu câteva zile în urmă, a plecat în vacanță la munte alături de fiul și de familia sa, însă nu și împreună cu partenerul său de viață. De asemenea, recent, Marcela Fota a postat în mediul online o fotografie prin care a dat de înțeles că a ieșit de una singură în oraș, însă ceea ce a atras atenția a fost, de fapt, melodia care rula pe fundal.

„Pot sa-mi cumpar singura flori” Marcela Fota, probleme in dragoste?

Marcela Fota, mesaj subtil în mediul online

Marcela Fota  este discretă în ceea ce privește viața sa personală, afirmând de fiecare dată că tot ceea ce contează pentru ea este ca ea, copilul și familia ei să fie fericiți. Cu toate acestea, artista ar da de înțeles că întâmpină probleme în plan personal, prin postarea unei imagini care are pe fundal o melodie a căror versuri par a fi „suspecte”.

„Pot să-mi cumpăr singură flori/Scrie-mi numele în nisip/Vorbește cu mine ore întregi/Spune lucruri pe care nu le înțelegi”, sunt versurile care rulează pe fundal, în cadrul postării Marcelei Fota.

Marcela Fota, mămică pentru a doua oară?

Marcela Fota  este mama un băiat care este deja la vârsta preadolescenței, însă nu de puține ori artista și-a exprimat dorința de a fi mamă pentru încă unul sau chiar doi copii. Având în vedere că provine dintr-o familie numeroasă, artista a visat dintotdeauna să aibă mai mulți copii, însă acest lucru nu a însemnat că și-a făcut un scop din acest lucru.

Cântăreața este fericită și mulțumită cu un singur copil, însă, în cazul în care se va întâmpla să rămână însărcinată, nu ar spune nu unui nou membru al familiei.

„Mi-aș fi dorit să am măcar doi copii. Ținând cont de faptul că eu provin dintr-o familie foarte numeroasă, mi-ar fi plăcut. Însă așa a fost să fie, să am doar un copilaș, care este minunea mea. Și a fost, așa... am spus-o exact în acest mod. Mi-ar fi plăcut să am mai mulți copii. Știi cum e? Se spune că nu trebuie să ne facem noi planuri, pentru că Dumnezeu le are pe ale lui.

Așa că ce o vrea Dumnezeu! Dar nu, nu este vreun plan sau vreun proiect pe care să mi-l fi propus și să zic: «Domne, trebuie să se întâmple acest lucru!». Îmi place să dăruiesc iubire și cred că aș fi avut pe deplin pentru doi copii sau trei.”, a spus Marcela Fota la un moment dat, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272