REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

„Superofertă“ în Olimp! Un loc de parcare se vinde cu doar... 20.000 de euro

„Superofertă“ în Olimp! Un loc de parcare se vinde cu doar... 20.000 de euro

Andreea CONDURACHE 20 aprilie 2024 | 00:00 1124

Stațiunile din sudul litoralului românesc, precum Neptun, Olimp, Venus și chiar Vama Veche, au înregistrat o dezvoltare semnificativă în ultimii ani. Au avut loc investiții în infrastructură, hoteluri, restaurante și alte facilitați turistice, ceea ce le-a făcut să devină destinații tot mai populare pentru turiștii din țară și străinătate. Odată cu dezvoltarea stațiunilor, prețurile imobilelor au suferit modificări și pot varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi dimensiunea, apartamentului, dotările, distanța față de mare și alte facilități. De asemenea, locurile de parcare, fiind la mare căutare, au ajuns să înregistreze prețuri exorbitante. De exemplu, în Olimp, un astfel de loc se vinde cu 20.000 de euro. Da, ați citit bine!

„Superoferta“ in Olimp! Un loc de parcare se vinde cu doar... 20.000 de eurooferta de vânzare

Un loc de parcare deținut de Cătălin Scripcaru, prin societatea Vogh Olimp SRL, din stațiunea Olimp, se vinde cu 20.000 de euro. Firma se află în insolvență, iar lichidatorul judiciar vinde tot ce poate. Pe lângă locul de parcare, un nou apartament a fost scos la vânzare, la prețul de 200.000 de euro.

Revenind la locul de parcare, acesta se află în parcarea subterană a imobilului, având o suprafață de 12,5 metri pătrați. Licitația va avea loc în cursul zilei de 26 aprilie a.c., la ora 14:00, prin mijloace de comunicare la distanță. Prețurile bunurilor nu includ TVA.

„Superoferta“ in Olimp! Un loc de parcare se vinde cu doar... 20.000 de euroCătălin Scripcaru

Dar haideți să vedem cum a ajuns unul dintre cei mai mari investitori din România, cu proiecte impresionante pe litoral, să fie executat silit. Cătălin Scripcaru a cerut insolvența uneia dintre firmele sale, în speță Vogh Olimp SRL. Afaceristul susține că prin insolvența companiei se pune la adăpost la constructorul care a intrat în faliment și vrea să pună ipotecă asupra complexului. Pe de altă parte, Vogh Olimp SRL a raportat în 2022 datorii de peste 92 de milioane de lei.

„Superoferta“ in Olimp! Un loc de parcare se vinde cu doar... 20.000 de euroVogh Olimp

Investitorul declara în trecut că a apelat la mecanismul legal pentru a se apăra împotriva abuzurilor antreprenorului general, care inițiase o acțiune de ipotecă legală.

„Superoferta“ in Olimp! Un loc de parcare se vinde cu doar... 20.000 de euro

,,Ca să putem finaliza procesul de vânzare-cumpărare a apartamentelor antecontractate, liber de sarcini, am apelat la acest mecanism de protecție. Majoritatea clienților cunosc și înțeleg situația. În cadrul procesului de insolvență vom putea vinde cumpărătorilor apartamentele antecontractate. Legea insolvenței se extinde mai mult decât practica obișnuită în cazul incapacității de plată și te protejează și în astfel de cazuri. Deocamdată am depus cererea de intrare în insolvență și sperăm ca în următoarele luni să încheiem acest episod“.

Rămâne de văzut cine ar plăti pentru un loc de parcare cât pentru o mașină?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu 200 mii de euro iti iei in Spania pe coasta, speculantii astia au inceput sa delireze,acum piata imobiliara e praf si astia viseaza preturi de monaco
0
0
prea multi bani negrii pe aici.
1
0
OK, poate cere si un milion de dolari pe locul de parcare,daca spune ca pe acolo a trecut o mare vedeta si a vomitat sau a tras o flegma. Important este ca sunt unii asa de cretini ,incat chiar dau atatia bani,crezand ca asa par mai nababi,mai faraoni. Cand ai destui tantalai care dau multi bani pe orice,de la asemenea locuri la sticle de vin,partide de futai si altele,normal sa apara oferte din ce in ce mai ridicole.
1
0
Cu 20.000 am luat 100 mp in Olimp
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272