REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

„Tot cezariană aleg” Simina Loica a vorbit despre o a doua sarcină

„Tot cezariană aleg” Simina Loica a vorbit despre o a doua sarcină

Valentina CAMARA 2 februarie 2023 | 00:00 288

Simina Loica a menționat de mai multe ori că nu își dorește să devină mămică pentru a doua oară, cel puțin nu încă.

„Tot cezariana aleg” Simina Loica a vorbit despre o a doua sarcina

Ultimele dezvăluiri i-a făcut, însă, pe fani să creadă că acum părerea ei s-a schimbat radical. Relația cu Alex Bobicioiu merge din ce în ce mai bine, iar aceasta pare că nu exclude varianta unui bebeluș cu actualul partener. Iată ce a dezvăluit bruneta, cu doar câteva momente în urmă!

Recent, Simina Loica a lansat în mediul online o sesiune de întrebări și răspunsuri, ocazie cu care a satisfăcut toate curiozitățile fanilor ei.

Iubita lui Bobicioiu a făcut și o dezvăluire legată de venirea pe lume a unui al doilea copil. După ce una dintre fane i-a mărturisit că urmează să nască prin cezariană și că are temeri din acest punct de vedere, Simina Loica i-a oferit un răspuns cu totul surprinzător.

Simina Loica a menționat că a născut tot prin cezariană când a venit pe lume băiețelul ei și că va apela la aceeași metodă și în cazul celui de-al doilea copil, dacă acest lucru se va întâmpla în viitor.

Simina Loica nu a oferit alte detalii, astfel că fanii brunetei încă nu au aflat dacă iubita lui Alex Bobicioiu a decis că vrea să devină mămică pentru a doua oară.

„Sunt pe cale să nasc prin cezariană și mi-e frică. A fost ușor?”, a fost mesajul pe care Simina Loica l-a primit din partea unei fane.

„Pentru mine da. Și la următorul bebe tot cezariană aleg.”, a fost răspunsul oferit de Simina Loica.

În trecut, Simina Loica   a mărturisit de nenumărate ori, foarte hotărâta, că nu își mai dorește să aducă pe lume un alt copil. De fiecare dată când era întrebată acest lucru, bruneta nu ezita să spună un „Nu” clar și răspicat, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212