REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

„Trebuie să ne mutăm iar” Emily Burghelea și soțul ei s-au trezit cu inundație în casă

„Trebuie să ne mutăm iar” Emily Burghelea și soțul ei s-au trezit cu inundație în casă

Valentina CAMARA 22 noiembrie 2022 | 00:00 833

Emily Burghelea este soție, mamă, persoană publică și urmează să mai aducă pe lume un copil. Dar cu toate astea, vedeta își face mereu timp și pentru fanii din mediul online.

Emily Burghelea și soțul ei

Cu ei împărtășește absolut totul, fie că le dă vești bune sau mai puțin bune, cele din urmă, în ultima vreme, fiind cele mai predominante.

Locuința lui Emily Burghelea a fost inundată

După ce amorezii au anulat de două ori petrecerea prin care urmau să afle sexul celui de-al doilea bebeluș, acum o altă problemă le dă bătăi de cap.

 Din tavanul casei în care stau a început să le picure apă în mai multe zone, fiind nevoiți să anunțe proprietarul, dar și paza ansamblului rezidențial în care locuiesc.

”Eu nu mai pot cu ziua asta. Ne plouă în casă, a ars o mașină lângă noi de dimineață și nu știu ce se mai poate întâmpla. Ne plouă în casă și noi nu stăm la ultimul etaj, mai este cineva deasupra noastră și ne plouă în casă, pică apă din tavan...

Referitor la inundație, cel mai tare a fost domnul de la pază, care a zis: Vă plouă în casă? Nu-i nicio problemă, mă duc eu la domnul de sus să îi bag șopârla pe canal”, a spus Emily Burghelea, amuzată, dar și îngrijorată, pe Instagram.

Astfel, după o zi în care au plimbat ligheanele și oalele prin casă, pentru a colecta apa ce le picura din tavan, Andrei i-a dat o veste soției sale, care, spre surprindere lui, nu i-a căzut deloc bine.

Dacă până acum, Emily Burghelea a dat mereu dovadă de curaj și s-a arătat dornică de a face schimbări în viața sa, chiar și însărcinată fiind, acum, la auzul veștii pe care soțul i-a dat-o, blonda a cam picat pe gânduri.

Andrei spune că proprietarul și meșterul care se va ocupa de reparația necesară, le-au transmis că este nevoie să se mute iar. Astfel, pentru mai bine de o săptămână, Emily, Andrei și Amedea vor trebui să își caute o altă locuință.

”Panică la șase dimineața, cred că ne plouă în casă. Doar inundațiile ne mai lipseau, în rest le avem pe toate. Pentru reparații trebuie să ne mutăm iar 10 zile în altă casă, cu bagaje, cu toate cele… Emily nu vrea să ne mutăm, ea care ar fi găsit întotdeauna motiv pentru mutare. O fi mercur retrograd?”, a scris și iubitul vedetei în mediul online, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272