REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
10.4° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

„Vom fi pregătiţi” pentru meciul împotriva României, a spus selecţionerul Elveţiei

„Vom fi pregătiţi” pentru meciul împotriva României, a spus selecţionerul Elveţiei

Victor ROTARU 19 iunie 2023 | 00:00 1105

"Vom fi pregătiţi" pentru meciul de luni împotriva României, a declarat selecţionerul naţionalei de fotbal a Elveţiei, Murat Yakin, după victoria de vineri a elevilor săi, 2-1 în deplasare cu Andorra, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

„Vom fi pregatiti” pentru meciul impotriva Romaniei, a spus selectionerul Elvetiei

"Da, va fi un meci diferit (faţă de cel cu Andorra - n. r.). Mai ales pe plan defensiv. Noi am arătat deja ce ştim să facem. Unele lucruri trebuie îmbunătăţite, asta e clar. Dar vom fi pregătiţi", a afirmat Murat Yakin, citat de presa din Ţara Cantoanelor.

"Andorra a marcat la singura sa ocazie... Din fericire, am reuşit să ţinem de rezultat!", a spus tehnicianul.

"Speram să aduc un nou elan odată cu schimbările efectuate după o oră de joc. Din păcate asta nu s-a întâmplat", a continuat selecţionerul. Fără a-i numi, el a remarcat evoluţiile sub aşteptări avute de Andi Zeqiri, Renato Steffen şi Steven Zuber, cei trei fotbalişti introduşi în minutul 61. "Nu au reuşit cu adevărat să combine", a spus Yakin.

"Dar nu trebuie să uităm că adversarul ştie să se apere. Şi că noi am făcut o primă repriză cu adevărat bună. Chiar dacă uneori ne-a lipsit răbdarea, cred că a fost o seară bună pentru noi, cu acest al treilea succes în trei meciuri", a spus Yakin.

Elveţia este liderul grupei cu maximum de puncte (9), după ce a dispus cu 2-1 de Andorra, prin golurile marcate de Remo Freuler (7) şi Zeki Amdouni (33), respectiv Marcio Vieira (67), potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai, ai nostri sunt fotbalisti profesionisti? Vai steaua lor! Daca nici pe Kosovo nu au reusit sa-i invinga, ce pretentii avem cu Elvetia? Sa se apuce de gradinarit, agricultura, ceva! Poate au mai mult succes, ca de fotbal, HABAR NU AU! Pacat de banii care-i primesc! Ar trebui ca ei sa plateasca sa fie in echipa NATIONALA! Si nici atunci, ca fac o tara de rusine! Altfel, fite pe capul lor, cat cuprinde!!!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515