REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

BEAT MORT, a BĂTUT un ŞOFER de MICROBUZ pentru că REFUZA să îl ia din STAŢIE

BEAT MORT, a BĂTUT un ŞOFER de MICROBUZ pentru că REFUZA să îl ia din STAŢIE

Replica API 29 septembrie 2020 | 00:00 10850

Cristian Rorman din Cobadin este cunoscut în localitate ca un tip destul de violent. Pe lângă faptul că își bate soția în fiecare zi, de data aceasta el l-a agresat fizic pe un șofer de microbuz, lovindu-l cu pumnii și picioarele până l-a lăsat inconștient, pentru că acesta nu îl lăsa să se urce în mijlocul de transport.

Cum s-a petrecut totul

Potrivit rechizitoriului, șoferul de microbuz se afla în stația de maxi-taxi în centrul comunei Cobadin – Piața Eroilor, în așteptarea clienților. Cristian Rorman a venit pe partea stângă a microbuzului, și a bătut în geamul portierei. Persoana vătămată i-a deschis portiera lui Cristian Rorman și a continuat să încaseze bani de la călători care se urcau în microbuzul pe care îl conducea. Potrivit spuselor victimei, agresorul nu i-a spus nimic ci pur și simplu l-a lovit cu pumnul în față și apoi l-a tras afară din microbuz, continuând să îl lovească. De asemenea, persoana vătămată a spus după prima lovitură s-a dezorientat și fiind în continuare lovit și-a pierdut conștiința și nu poate preciza cu ce anume a fost lovit.

”Acum o să mai caut pe cineva să bat”

Potrivit declarațiilor martorilor, Cristina Rorman, după ce l-a agresat pe șofer, se plimba prin centrul localității Cobadin strigând ” acum o să mai caut pe cineva să bat”. Apoi, agresorul a plecat de la locul faptei cu mașina unui prieten iar victima a fost condusă la spital.

Cristian Rorman și-a recunoscut fapta

Agresorul și-a recunosc fapta, motivându-și gestul prin consumul de alcool dar și prin faptul că victima nu voia să îl ia în microbuz niciodată. Acesta a mai precizat că nu are nimic cu șoferul și nu a vru să îl agreseze fizic.

Instanța a decis condamnarea lui Cristian Rorman la pedeapsa de 2 ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de vătămare corporală. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba va bate asta beat sau treaz cine il cunoaste stie despre ce vorbesc apropo soferul a stat ceva in coma o cam merita da nu asa rau
2
5
Tu, ca jurnalist, esti mandru de tine cand vezi ca sunt comentarii scrise mai corect decat articolul tau? Hotaraste-te ce nume ii punem agresorului! Cristian, Cristina? Macar numele scrie-le corect ca se presupune ca incasezi niste bani pentru a informa oamenii simpli care, culmea scriu mai bine ca tine!
6
1
Era beat, dar nu si mort...
9
2
Daca l-a luat prin surprindere si l-a ametit ce mai putea sa mai faca? Nu toti sunt batausi.
11
6
Cat de pampalau sa fii incat sa te bata unul beat mort?
4
14

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920