REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

BEAT MORT, a încercat să își sugrume concubina

BEAT MORT, a încercat să își sugrume concubina

Replica API 6 octombrie 2020 | 14:41 1914

Cu toate că avea împreună cu concubina sa și un copil de 1 an, asta nu l-a împiedicat pe Ion Hobana din Constanța să o strângă de gât pe aceasta și să o amenințe cu moartea. Totul s-a întâmplat după ce participaseră la sărbătoarea satului unde locuiau părinții pârâtului, iar apoi, pe fondul consumului de alcoolIon Hobana a încercat să își lovească concubina cu capul în figură, apoi a strâns-o de gât. Victima a cerut ordin de protecție împotriva inculpatului precum și evacuarea acestuia din casa unde locuiau împreună.

Cum s-au petrecut faptele

Cei doi concubini se află într-o relație de câțiva ani, având și un copil de un an și o lună. În ziua conflictului se aflau la părinții pârâtului. După ce pârâtul a consumat băuturi alcoolice, participând la o aniversare si după ce au revenit la domiciliul părinților pârâtului, acesta, fiind sub influența băuturilor alcoolice a agresat-o pe reclamantă, respectiv a încercat să o lovească cu capul (reclamanta s-a ferit), i-a băgat mâna in gât si a încercat să o stranguleze.

Concubinul a amenințat-o că îi dărâmă casa

Ion Hobana i-a adresat cuvinte si expresii jignitoare, amenințând-o că o distruge, că-i dărâmă casa chiar si in prezenta organelor de poliție. De asemenea a arătat că scandalul a avut loc în prezenta minorei pe care pârâtul a luat-o in brațe și a aruncat-o peste reclamantă, minora lovindu-se cu capul de maxilarul mamei sale.

Conform declarațiilor unor martori, și in anul 2017 pârâtul a agresat-o fizic pe reclamantă, aceasta având vânătăi la ochi și pe picioare.

Motivarea instanței

Instanța concluzionează că probatoriul administrat în cauză dovedește, fără putere de tăgadă, exercitarea asupra reclamantei, de către pârât, a unor acte de violență verbală, psihologică și fizică, cât și starea de pericol în care reclamanta se află din cauza acestor manifestări.

Instanța a decis să emită un ordin de protecție pentru o perioadă de 3 luni de la data pronunțării hotărârii, fără somație sau trecerea unui termen, în sensul că dispune: obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe minime de 100 m față de reclamantă, față de locuința/reședința acesteia situată în Constanța, interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu reclamanta precum și evacuarea acestuia din locuința din Constanța.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pedepsele sunt prea blinde, asta e problema
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614