REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

BEAT MORT și cu permisul ANULAT, și-a parcat BMW-ul exact lângă polițiști!

BEAT MORT și cu permisul ANULAT, și-a parcat BMW-ul exact lângă polițiști!

Replica API 22 aprilie 2020 | 00:00 3565

Un bărbat din județul Constanța a devenit cunoscut pentru infracțiunile comise la nivelul circulației rutiere. A fost cercetat și condamnat în mai multe dosare pentru conducere sub influența alcoolului și chiar i-a fost anulat permisul de conducere. Chiar și așa, pentru el nu a fost un impediment de a se urca iar la volan. Interesant este că, la un moment dat, beat fiind, a parcat lângă o autospecială de Poliție și s-a dus înspre oamenii legii, cu sticla în mână.

Polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar, la data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 23.40, au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe DC 20, având permisul de conducere anulat. Bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză i-a fost întocmit dosar penal. Este vorba Ionuț Claudiu Aldeș, o mai veche ”cunoștință” a oamenilor legii. Acesta a primit amenda penale, dar a și fost condamnat pentru conducere sub influența alcoolului, după care s-a ales cu permisul anulat.

A oprit mașina exact lângă polițiști

În unul din dosare, lucrătorii din cadrul Secției 4 Poliție a Poliției Municipiului Constanța, fiind în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, au observat că lângă ei a oprit autoturismul marca BMW cu numere de Bulgaria, iar în procesul-verbal de constatare întocmit, aceștia au constatat că autoturismul fusese condus de inculpatul Aldeș. Pentru că șoferul care oprise autoturismul lângă ei emana halenă alcoolică și chiar avea o sticlă cu alcool în mână, i-au cerut să se supună testării cu aparatul etilotest pentru constatarea gradului de concentrație alcoolică în aerul expirat însă acesta din urmă a refuzat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Din buletinul de analiză toxicologică a rezultat că a avut o alcoolemie peste limita legală și anume de 2,00 g/l alcool pur în sânge la prima probă recoltată la orele 13,55, și de 2,40 g/l alcool pur în sânge la a doua probă recoltată la orele 14,55. Audiat în calitate de inculpat, a negat săvârșirea faptelor, susținând că nu a condus autoturismul marca BMW, ci că acesta a fost condus de către o prietenă, persoană care îi conduce în mod frecvent autoturismul. Inculpatul nu a putut preciza datele de identificare ale persoanei despre care susține că a condus autoturismul. Inculpatul a solicitat achitarea susținând că fapta nu există. Instanța l-a găsit vinovat, existând dovezi în acest sens. Mai mult decât atât, el nu a știut nici numele prietenei de care spunea că a fost la volan.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum mergea pe strada la ora 23:40 cand e ordonanta militara iar dupa ora 22:00 e interzis afara!!! De ce nu se vorbeste de amenda conform ordonantelor militare? Ce amenda a primit? Unde se afla in momentul asta ?
0
0
Genul asta de oameni merita condamnati la munca silnica in conditii extreme , cel putin un an !
7
0
Brain Made Wrong
4
0
Ce tupeu de neam prost are individul. Confiscati-i masina sa nu mai iasa pe sosele. Este un pericol public.
10
1
Un an la sapat santuri pentru irigatii, drumuri, taiat stuf, spart piatra. De ce nu se incearca asa, amenzile oricum nu se platesc
18
3
Al draqu txaran, se cerea la izolare.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272