REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
11.2° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

BEAT şi SUPĂRAT că a pierdut la RULETĂ, a făcut RAVAGII în SALA de JOCURI

BEAT şi SUPĂRAT că a pierdut la RULETĂ, a făcut RAVAGII în SALA de JOCURI

Replica API 27 februarie 2021 | 22:47 10693

Gabriel Sergiu Ghiovsenian a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Acesta este acuzat de faptul că, fiind în incinta Big Dairy Drink din Cernavodă, a distrus un geam confecționat din material PVC, tip termopan, un aparat slot machine, suportul metalic al monitorului unui aparat tip ruletă și camera video exterioară a societății.

Cum s-au petrecut faptele

În ziua incidentului, inculpatul s-a deplasat la Big Dairy Drink pentru a juca la „păcănele”. Din pricina faptului că a pierdut o importantă sumă de bani la aparatele tip slot machine și a faptului că se afla în stare de ebrietate, inculpatul a început să provoace distrugeri la aparatele tip slot machine din interiorul barului, a spart un geam de la fereastra holului și a smuls camera de supraveghere video din exteriorul Big Dairy Drink.

Ce a declarat martorul

Angajata sălii de jocuri, I.N, care a avut o relaţie cu inculpatul, a declara că acesta a intrat în sală în stare de ebrietate. După ce a pierdut la rulotă o sumă importantă de bani, a luat un scaun și l-a aruncat într-un aparat tip ruletă, după care a dat cu piciorul într-un aparat tip slot machine, care se afla în dreapta ușii de acces în bar. A observat acest lucru pe camera de supraveghere video și șeful său,I.C., după care a sunat-o și a îndrumat-o să apese pe butonul de panică. La aproximativ 10 minute după ce a fost apăsat butonul de panică a venit și agentul de securitate. Întrucât a fost înjurat de I.C., Sergiu Gabriel Ghiovşenian a spart cu cotul geamul ferestrei din termopan, de pe holul barului. De asemenea, I.N. a declarat că inculpatul, în momentul în care a părăsit incinta barului, a smuls camera de supraveghere video exterioară și a aruncat-o pe sol, în fața ușii.

Ce a spus instanţa

Instanţa a avut în vedere modul de săvârşire a faptei, respectiv relațiile sociale privind ocrotirea patrimoniului persoanelor și cele vizând integritatea fizică și psihică sau sănătatea persoanei, urmările produse, impactul social negativ la comiterea unor astfel de fapte, care atrag în mod necondiționat oprobriul public, și impun, corelativ, o reacție fermă de reprimare și sancționare din partea autorităților judiciare. Instanţa a decis condamnarea inculpatului la 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mie pare rau pentru jucatoru asta sincer sali de jocuri mai pericolos de cat corona virus
0
0
Puturosu a crezut ca se imbogateste
0
2
Cat de prost...nu i.a ajuns cat a pierdut
1
0
probabil e unu care a bagat milioane
0
0
Dupa ce a pierdut o suma importanta de bani la "rulota".....
4
0
Cei care violeaza copio aunt liberi,iar pt in gram,2 ani inchisoare.Judecatorul e spagar..Grijanis Mari de animal
4
0
Nu-s ale satanei dar da, dati-le foc.
12
0
Dati foc la toate salile de joc din Romania, ele sunt proprietatea Satanei a Diavolului si nu fac altceva decat sa distruga oamenii amarati la salile de joc. Aparatele au fost construite sa castige patronii salilor de jocuri de noroc, nu jucatorii, de cate ori sa vi se spuna asta ? Dati foc la tote salile de jocuri de noroc ale Satanei !
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389