REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Becali, oprit de poliţişti pe aeroport!

Becali, oprit de poliţişti pe aeroport!

Replica API 20 mai 2013 | 00:00 78

Parlamentarul Gigi Becali, finanţatorul echipei Steaua, a fost oprit la Aeroportul Otopeni de oamenii legii, anunţă Realitatea Tv. El intenţiona să părăsească ţara, cu destinaţia Israel.

Postul de televiziune aminteşte că, luni, Becali urma să afle verdictul final în dosarul privind retrocedările de terenuri.

Gigi Becali aştepta luni dimineaţa sentinţa în dosarul "Schimburilor de terenuri cu MApN". Decizia urma să fie luată de completul de cinci judecători de la instanţa supremă, după ce procurorii anticorupţie au declarat recurs împotriva deciziei prin care Gigi Becali şi celelalte persoane judecate în acest dosar au fost achitate. La ultimul termen al procesului, instanţa a constatat că cercetarea în faza recursului este încheiată şi a ascultat pledoariile acuzării şi apărării.

Procurorii DNA au cerut condamnarea la pedepse cu închisoarea a lui George Becali şi a celorlalţi inculpaţi, în vreme ce apărătorii acestora au arătat că, în raport de probele anchetatorilor şi de situaţia juridică a celor două terenuri vizate, se impune achitarea clienţilor lor pentru acuzaţiile aduse de anchetatorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), conform evz.ro.

Potrivit unor surse judiciare, citate atât de Realitatea TV, cât şi de evz.ro, Becali ar fi fost orpit pe aeroport de poliţiştii de frontieră întrucât pe numele lui ar fi fost emis un mandat de aducere într-un nou dosar în care urmează să fie audiat.

Update: Realitatea Tv a anunţat că, de fapt, Becali se află acasă şi nu urmează să fie dus la audieri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272