REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Becali poate să-și pună pofta-n cui!

Becali poate să-și pună pofta-n cui!

Replica API 3 mai 2020 | 00:00 1279

Florinel Coman a fost aproape de a se transfera în SUA. Pandemia de COVID-19 a stopat însă transferul lui ”Mbappe de România” la Orlando City. Giovanni Becali a dezvăluit ce bani ar fi primit Gigi Becali și ce salariu ar fi avut tânărul internațional român.

”Nu vorbește nimeni de oferte acum. Toată lumea vrea să vadă când încep antrenamentele, dacă începe campionatul. Eventual îi interesează jucătorii lor, ca să îi păstreze. Gen Bayern, Barcelona. Cluburile mari sunt interesate să prelungească.

9 milioane de dolari și cu 40% sau 50% pentru Gigi. Avem oferta scrisă la birou, noi am trimis-o la FCSB. Noi am primit-o.

După care, jucătorul avea 750k dolari, pe an, contract pe 3 ani de zile. Nu era o problemă cu jucătorul. El are 22 de ani, semna pe 3 ani, dacă ești bun, pleci liber de acolo. Americanii își fac treaba, fac show, au cheltuit banul, la revedere”, a dezvăluit Giovanni Becali la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Giovanni Becali susține că FCSB a refuzat oferta americanilor pentru Coman, iar finanțatorul roș-albaștrilor le-a făcut o contra ofertă. Conform fostului impresar, cei de la Orlando au avut deja discuții cu ”perla” lui Gigi Becali și susține că acesta era urmărit de peste un an de zile.

”Nu s-au împotmolit negocierile. Pur și simplu FCSB nu a acceptat oferta, iar din SUA, FCSB a vorbit prin Liță Dumitru, cu cineva pe care-l cunoaște el, dar eu îl știu pe șeful la scouteri, de acolo, a venit la București, la mine, la Cluj, la birou. A stat Coman cu el, au vorbit, i-au zis că-l urmăresc de un an, au văzut că e brazilian de-al lor.

Și ăia au zis da, să ne facă FCSB ofertă.Gigi a făcut ofertă de 9 mil de euro și 40% din vânzarea următoare și jucătorul în jur de 1 milion, ori de euro, ori de dolari. I-am zis lui Gigi că e greu să mai accepte. Știam că e și chestia asta cu pandemia. Ei au zis, în primă fază, dacă dau un răspuns repede, dacă nu, au și alte variante”, a mai spus Giovanni, scrie digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272