REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Trupul lui Bejan, fost director al Penitenciarului Poarta Albă, depus la o casă mortuară din Constanţa

Trupul lui Bejan, fost director al Penitenciarului Poarta Albă, depus la o casă mortuară din Constanţa

Replica API 4 februarie 2022 | 15:43 25781

Claudiu Cătălin Bejan,director în cadrul Secretariatul General al Guvernului, a fost găsit fără suflare într-o cameră a hotelului Megalos din municipiul Constanţa, situat pe bulevardul Mamaia. Acesta avea 54 de ani şi se pare că era cunoscut cu probleme cardiace, motiv pentru care o primă ipoteză a cauzei decesului este că ar fi făcut infarct. Pe trupul său nu au fost găsite urme de violenţă, însă medicii legişti vor stabili cauzele morţii, în urma necropsiei. Precizăm că Bejan a fost și secretar de stat al Ministerului Justiției pe probleme de penitenciare, dar și șef al ANP, precum şi director adjunct al Penitenciarului Poarta Albă. Trupul neînsufleţit a fost depus, momentan, la o casă mortuară din Constanţa, iar înmormântarea va avea loc la Bucureşti.

Claudiu Cătălin Bejan, foto: gorjeanul.ro

Trupul neînsuflețit a fost descoperit în baia camerei de hotel (hotel Megalos - n.r.), joi, 3 februarie, în jurul orei 12.20, în urma unui apel prin 112.

Potrivit informațiilor noastre, acesta era cunoscut cu probleme cardiace și ar fi suferit un infarct. Momentan, nu există suspiciuni cu privire la deces, însă oamenii legii au declanșat o anchetă.

Mesajul de condoleanțe al Ministerului Justiției

”Ministerul Justiției își exprimă regretul pentru trecerea în eternitate a domnului chestor de poliție penitenciară (r) Cătălin Claudiu BEJAN, fost director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor. Pe parcursul activității sale, sistemul penitenciar românesc a cunoscut o reală dezvoltare, cariera domniei sale constituind un reper pentru corpul profesional al polițiștilor de penitenciare. Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, au transmis reprezentanții Ministerului Justiției.

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța

”Joi, în jurul orei 12.20, polițiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o cameră de hotel situat pe bulevardul Mamaia, a fost găsit un bărbat decedat. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 54 de ani. Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Despre cariera lui Bejan

Cătălin Claudiu Bejan a fost director adjunct la Penitenciarul Poarta Albă în perioada 2010 – 2012. Apoi, în iunie 2012, a devenit director general adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), ulterior ajungând în funcția de director general, funcție pe care a deținut-o până în anul 2016, când s-a pensionat.

La finele anului 2021, potrivit declarației sale de interese, Cătălin Claudiu Bejan era director de cabinet la SGG - Corpul de Control al prim-ministrului.

Totodată, menționăm că a fost și consilierul ministrului Justiției Ana Birchall.

El și-a început cariera în 1995, activând în cadrul Penitenciarului Slobozia, pe funcția de ofițer instructor.

Va fi înmormântat la Bucureşti

Trupul neînsufleţit al lui Cătălin Claudiu Bejan a fost depus la o casă mortuară din Constanţa, iar vineri, la ora 9.00, va avea loc o mică slujbă. Ulterior, trupul acestuia va fi transportat la Bucureşti, acolo unde va avea loc înmormântarea.

Citește și: Cătălin Bejan, numit de ministrul Justiţiei director general al penitenciarelor

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cuvantul "necropsie" se foloseste pentru animale. In cazul oamenilor termenul corect este "autopsie".
1
0
Pe mormantul lui
4
2
Cei in interes de serviciu unde vreti sa doarma?In gara?
0
6
Au venit blestemele pe Melcea
8
2
revine bugetul tarii.
13
1
Cei care au comenturi negative nu l-au cunoscut pe acest OM care nici macar pe cei care fac rau prin aceste manifestari de refulare virtuala. Dumnezeu sa-l ierte daca are pentru ce.
10
16
Ce cauta acolo??era singur
17
3
Pacat , avea de mancat pensie si salariu special inca multi ani de acum . in colo. Cred ca pensionarea i-a pricinuit. A mai plecat unul, tot tanar pensionar, acum cateva zile. Aviz amatorilor.
27
5
Dumnezeu sa il ierte! A fost un om deosebit
17
16
AU MAI FACUT O VICTIMA .
46
23
Toti neaveniti si vagabonzii comenteaza aici fara sa-l cunoasca cat de putin pe acest mare om, mare caracter. A ajutat multe suflete aflate in stare critica, un adevarat psiholog uman, un om care intindea o mana de ajutor fara sa ceara nimic in schimb, absolut nimic ! Dumnezeu l-a luat la Cer pentru ca avea acest minunat caracter, nu era o jigodie ordinara ca cei care comenteaza aici fara sa-l fi cunoscut macar putin. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, la loc luminat, la loc cu verdeata, acolo unde nu exista nici intristare, nici durere. R.I.P. ! Amin !
29
40
Specialul a mancat pensia speciala de la 48 de ani , va dati seama ce paguba producea asta daca mai traia 29 de ani ! Sper ca a luat si pe lumea cealalta ceva bani !
36
26
.............
8
7
Modelul Ovidiu Brailoiu
25
2
la ce functii a ocupat si la cum arata penitenciarele, reala dezvoltare cica hahahhaha, nu m ar mira sa fi fost scos din schema. nu cred in asta cu infarctul.
24
7
S-a dus si omu sa fta ceva si a crapat
50
2
Ce jeg de hotel , era prea mult praf in camera neaspirata de astavara !
39
1
O pensie speciala mai putin.
51
6
Pacat . Sa mori stupid de la vaccinuri .
77
46
ce situatie jenanta. coarda mai era acolo oare.
56
4
Karma, inca mai incasa de la bugetul de stat. Si pensie si salariu baban , normal ca-i ardea de pasarika tanara. Daca dadea la saiba pana la 65 de ani, nu-i mai ardea. Cine nu e de acord cu mine, sa ma pupe-n dos! Sa-i fie tzarana usoara, ca doar de asta mai are parte!
67
11
I-a cantat o vagaboanta la clarinet
71
8
Pensii speciale, salarii speciale...tzara de rahat
64
14
nea pensionare, nu vrei sa faci ceva si, la 54 de ani, sa pleci? nu e important ca un om nu mai este la o varsta inca tanara....pe tine te macina banii lui. tu, dupa 44 de ani, daca doar mananci r.a.h.a.t, probabil nu o sa ai atat pensie.
25
63
Pe la Primaria Navodari cand trece DNAul. Primarul asfalteaza strada catre cimitir in fiecare an dar de strazile din zona Campului il doare in kur
35
2
din 95 pana in 2017sunt fix 22 de ani.a contribuit a fondul de pensii 22 de ani.si a iesit la pensie cu 12000 lei.oare eu dupa 44 de ani ies cu 24000
65
12
Supradoza de Viagra...
67
5
Inseamna ca pasarica a fost... mortala... si la propriu si la figurat. Macar a murit fericit!
77
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614