REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ben Affleck şi Ana de Armas, fotografiaţi împreună la Havana

Ben Affleck şi Ana de Armas, fotografiaţi împreună la Havana

Replica API 9 martie 2020 | 00:00 797

Ben Affleck şi Ana de Armas

Actorul american Ben Affleck şi actriţa cubaneză în vogă la Hollywood Ana de Armas, care filmează împreună pentru pelicula "Deep Water", şi-au luat o pauză şi s-au plimbat împreună prin Havana, relatează EFE, citată de Agerpres.

De Armas şi Affleck au fost fotografiaţi alături de un angajat al unui restaurant cu specific italian în districtul Playa, din vestul capitale cubaneze, unde cei doi actori au luat masa împreună, potrivit imaginilor postate pe reţelele de socializare.

Ana de Armas călătoreşte frecvent în Cuba, unde trăieşte familia sa, potrivit declaraţiilor actriţei, care a petrecut aici Revelionul împreună cu rudele şi prietenii.

De data aceasta, venirea ei alături de un actor laureat cu Oscar precum Affleck a surprins pe toată lumea, deoarece sunt rare vizitele celebrităţilor în această insulă după venirea la Casa Albă a lui Donald Trump, contrar "dezgheţului" bilateral pe care mizase Barack Obama.

Affleck şi tânăra actriţă cubanezo-spaniolă joacă împreună în filmul "Deep Water", în regia lui Adrian Lyne (''Flashdance'' şi ''Nine 1/2 Weeks''), care este o adaptare a cărţii cu acelaşi nume a scriitoarei Patricia Highsmith.

În acest thriller erotic, Affleck, care este de asemenea producător, scenarist şi regizor laureat cu Oscar pentru "Good Will Hunting" şi "Argo", joacă rolul unui soţ înstărit care ştie că soţia sa are relaţii cu alţi bărbaţi şi care devine principalul suspect în dispariţia amanţilor acesteia.

Partenera sa din film, Ana de Armas a avut o carieră fulminantă la Hollywood şi a jucat alături de actori celebri precum Ryan Gosling şi Harrison Ford în "Blade Runner 2049".

Ea va putea fi văzută interpretând-o pe Marilyn Monroe într-un film biografic pe care îl pregăteşte Netflix pentru luna aprilie şi în rolul uneia dintre fetele Bond în viitorul film din această franciză, "No Time to Die".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272