REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Benedict Cumberbatch şi-a inaugurat steaua pe Hollywood Walk Of Fame

Benedict Cumberbatch şi-a inaugurat steaua pe Hollywood Walk Of Fame

Replica API 3 martie 2022 | 00:00 319

Actorul britanic Benedict Cumberbatch a dezvelit steaua care îi poartă numele de pe prestigiosul Hollywood Boulevard din Los Angeles, luni, cu doar câteva săptămâni înainte de gala premiilor Oscar, unde vedeta va concura la premiul pentru cel mai bun actor, informează AFP, citată de Agerpres.

Benedict Cumberbatch

În cadrul ceremoniei, starul din "The Power of the Dog" a primit elogii din partea patronului studiourilor Marvel, Kevin Feige, şi a regizorului J.J. Abrams ("Star Trek" şi "Star Wars").

Pentru Benedict Cumberbatch, care reia rolul lui Dr. Strange în următorul film Marvel, ce va fi lansat în luna mai, această stea de pe Hollywood Walk Of Fame este o "onoare extraordinară".

"Sunt britanic, aşa că o parte din mine găseşte acest lucru incredibil de dureros", le-a declarat el fanilor adunaţi cu această ocazie pe Walk of Fame. "Cealaltă parte apreciază mult că îi este flatat ego-ul", a glumit actorul.

În discursul său, el a denunţat invazia Ucrainei de către Rusia şi a făcut apel la mobilizare împotriva acestui atac.

"Nu mai putem sta deoparte. Nu mai este momentul pentru zgârcenie, pentru lene sau pentru inepţii. Trebuie să acţionăm", a declarat Benedict Cumberbatch.

"Sprijiniţi organizaţiile pentru drepturile omului... Faceţi lobby pe lângă politicienii voştri, pe lângă bănci şi industrii", a adăugat el.

Cumberbatch, care a intrat în atenţia publicului interpretându-l pe Sherlock Holmes într-o serie BBC care-l modernizează pe celebrul detectiv, este unul dintre cei cinci actori care candidează la Oscarul pentru cel mai bun actor, împotriva lui Javier Bardem, Andrew Garfield, Will Smith şi Denzel Washington.

În total, "The Power of the Dog", westernul psihologic semnat de Jane Campion, în care Cumberbatch joacă rolul unui cowboy, a primit 12 nominalizări la Oscaruri.

Cea de-a 94-a ediţie a Premiilor Oscar va avea loc la Hollywood pe 27 martie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272