REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Benedict Cumberbatch vrea să găzduiască refugiaţi ucraineni: Toată lumea trebuie să facă tot ce poate

Benedict Cumberbatch vrea să găzduiască refugiaţi ucraineni: Toată lumea trebuie să facă tot ce poate

Replica API 16 martie 2022 | 00:00 365

Actorul Benedict Cumberbatch a declarat, duminică, pe covorul roşu înainte de Premiile Bafta, eveniment care are loc la Londra, că vrea să participe la programul guvernamental “Case pentru Ucraina”, prin care britanici primesc în casele lor refugiaţi ucraineni, relatează The Guardian, citat de news.ro și stiripesurse.ro.

Benedict Cumberbatch

Cumberbatch, care este nominalizat la categoria “Cel mai bun actor în rol principal”, pentru rolul din “The Power of the Dog”, a făcut un apel pentru ca ucrainenii să fie ajutaţi. El a purtat o insignă în culorile drapelului Ucrainei.

“Este un moment şocant ca să fii european, la distanţă de un zbor de două ore şi jumătate de Ucraina. Trebuie cu toţii să facem mai mult decât să purtăm o insignă. Trebuie să donăm, trebuie să punem presiune pe politicieni să continue să creeze un refugiu aici pentru oamenii care suferă. Toată lumea trebuie să facă tot ce poate... a fost un număr record de oameni care s-au oferit să primească oameni în casele lor, sper să fiu şi eu parte din asta”, a spus actorul.

Cei care doresc să participe la programul “Case pentru Ucraina” se pot înregistra începând de luni. Gospodăriile care găzduiesc un refugiat ucrainean timp de şase luni vor primi 350 de lire sterline pe lună de la guvern.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212