REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bercaru, despre ARTIȘTII care CER AJUTOARE de la STAT: Sunteți ca GREIERELE lui La Fontaine

Bercaru, despre ARTIȘTII care CER AJUTOARE de la STAT: Sunteți ca GREIERELE lui La Fontaine

Replica API 29 noiembrie 2020 | 00:00 5591

Nicoleta Bercaru, care a ocupat funcții prin Consiliul Județean Constanța, care a stat o perioadă, scurtă ce-i drept, la șefia Centrului Cultural T. Burada, după care iar a prins un loc în aparatul administrativ al CJ, dar l-a pierdut odată cu venirea la cârmă a lui Mihai Lupu, acum fiind doar consilier județean, nu este de acord ca artiștii să beneficieze de schema de ajutor din partea statului.

Însă, nu vorbim de orice artiști, ci de cei de calibru, precum Tudor Chirilă, Delia, Antonia, Carla's Dreams, Alex Velea, Florin Ristei, Horia Brenciu, Inna, Loredana, Paula Seling, Smiley, Ştefan Bănică etc..

Mai exact, peste 90 de artiști au cerut, printr-o petiție înaintata Guvernului, să intre în schema de ajutor, acordata de stat! Dar, așa cum e precizat mai sus, printre aceștia se află și nume sonore, cu averi, probabil, la fel de sonore.

Prin urmare, Nicoleta Bercaru a ținut să-și de cu părerea:

”Nu pot fi de acord cu acești indivizi. Faptul că nu mai ai evenimente de la care luai mii de euro nu înseamnă că ești neajutorat. La momentul acesta, domnule artist, te-aș putea asemăna cu greierele lui La Fontaine, în niciun caz cu furnica”

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamna Bercaru, invatati sa scrieti pe pagina lui Tutuianu si apoi emiteti pareri. Sa nu uitam ca Tutuianu te-a vrut directoare la Burada tocmai sa sifonezi bani de la Evenimente. S a intamplat sa nu iasa nimic. Nici el presedinte nici tu directoare. Ai ramas doar o pupatoare de dos a lui Tutuianu, o semi analfabeta functional si un personaj sinistru in mintea multora cu care ai intrat in contact. Te bucuri ca Tutuianu, o nulitate absoluta, o sa fie parlamentar si tu o sa ai ce oase sa rozi. In rest, viata ta profesionala este doar un mare zero. Si acum ne amintim cu groaza de brosa ta cu HT.
4
0
Are dreptate doamna Bercaru! TUPEU DE BORFAS PE ACESTI ASA-zisi artisti! Dai nu mai incaseaza MII DE EURO Ssai ZECI DE MII DE EURO sunt neajutorati!
4
4
cine m-a facut om mareeeee beeheeehhee da mama sunt beata si vreau sa mi-o mai trag odata!!! daca nu, sug acadele acadele dela mos pandele!!!! ptiu drace!!!
4
3
Gudi si Sima, de la Pindu, va rog, au nevoie sa termine blocurile. Vrem fonduri de la guvern. Va multumim pentru ganduri bune
7
5
niste greieri milionari in euro,din pacate.si tot milionari jn nesimtire,tupeude coarde,etc.muriti ba cersetorilor!la munca,la sapa!
4
4
Rusine pt acesti artisti......vreti bani de la stat si voi va lafaiti in lux!!?? Mai ales ca o parte din voi sunteti praf....ma refer la cantat life....Ina este zero si alti semnatari....gen Ristei...etc .Luati zeci de mii pe concert si vreti bani de la stat! Ba Chirila esti un jeg
5
4
Muie Bercaru! Muie PSD!
8
1
Dragilor, decat sa comentati aici, faceti o petitie la Capitala, imoptriva banilor solicitati cu titlu de ajutor
3
5
Chiar asta e un articol de scris?!
2
7
Are dreptate. La munca nu la mazgalit si la latrat eu nu sunt de acord ca din banii mei sa traiasca cei care nu muncesc. La munca si mazgaleala dupa program
9
7
Murad a trecut cu bagaje cu tot in curtea PSD oficial de la candidatura de la Mangalia. Neoficial a fost mereu pesedist. Cum crezi ca a facut avere?
6
5
Am intrat de curiozitate pe postarea de pe facebook a doamnei si e o distribuire dupa alt cineva! Ba replica cati bani ai luat sa ii faci imagine doamnei PSD ??
3
7
Sa sugeti pula si voi si microfonistii astia!!! Pai voi ii plangeti pe bogatii aia zdrentelor tu-va-n gura de zdrente obosite!!!
11
4
cine este frumoasa doamna? in ce calitate emite acceste judecati? sper ca la randul dumneaiei sa nu depinda de banul public in vreun fel.Sanatate!
13
7
Tu vb fa jartea penala ce esti si pupincurista marca psd
14
7
Are dreptate, Delia si-a cumparat apartament de trei milioane de euro Chirila in sase luni a facut trei sute de mii de euro etc, bani pe care un om normal nici nu viseaza. Pe facebook oameni se arata in lux, foarte bine nu condamn, dar nu veni sa ai pretentii la ajutor social. De ce nu ne gandim la cei din HORECA sau din agricultura. Din pacate voi de la Replica nu prea mai aveti calitatea de alta data!!
15
5
jagardelele astea de pseudo-artisti enumerati mai sus, au fost parte intru jefuirea banului public in cardasie cu leprele de primari.
17
6
Io propun za nu le dea nimic, dar daca nu le da sa-i si scuteasca de orice impozit si taxa,sa-i lase de capul lor. Iar voua, saraciilor comuniste, sa va dea statul ce v-a dat de 30 de ani, teapa.
9
5
Asta face Replica, scrie numai articole de scandal! Rar ai sa vezi o stire serioasa!
7
10
Replica face din tantar armasar!
8
8
Nu mor caii cand vor cainii!
9
0
Taratura asta mooista vorbeste? O jartea care a supt la toate mesele. Era cu sorin mihai in gura acum ceva timp. Sugea chilotii la PNL si rupea fondyl clasei. Mooie PSD cu bercaru.
13
10
Bun articol REPLICA. Acu s-au trezit guristii ca nu mai au concerte si nu mai au veniturile ale de 4-5000 de euro lunar. Alte jigodii care vor sa suga de la bugetul de stat.
19
4
Bercaru e ciudoasa pe artisti, dar nici cu ea nu mi-e rusine de cand sugea ca directoare la scoala 39. De peste 2 decenii, balea de fiecare data cand veneau Radu sau Alexandru Mazare la serbarile ei comuniste!!
15
9
Tu vb panaraama sugacio
16
11
delia si-a luat penthouse de 3 mil eur, dar sta la rand la ajutoare pt artisti. unde incape atata ipocrizie ?
31
5
Doamna e de la PSD. Ca si Litoral Tv care s-a umplut de pesedisti spre rusinea lui Murad. Cand il vezi seara pe mitocanul caraghios ti se face greata. noroc ca audienta e foarte scazuta. Oare cine il plateste si de ce ?!
13
5
Va doresc tie dar si comentatorilor ignoranti, o saptamana fara nici o melodie la radio, tv, telefon, nimic, nimic, nunti si botezuri pe gol, sa va vad cum e fara artistii astia huliti. Despre manelisti vad ca nu comentati nimic, ca aia reprezinta votantii, vulgul., cultura vie a noii tari. Rusine sa va fie!
8
16
www.furto.ro
3
5
Si noi vrem ajutor.
12
7
Artistii mai sus enumerati au averi de seci, sau sute de mii de euro si nu sunt muritori de foame. Sa nu uitam ca orice ajutor de stat sunt banii publici adunati de la noi, cetatenii de rand.... Cred ca exista alte sectoare care au nevoie urgent de ajutoare de stat, nu biserica si spectacolele....
25
3
Are dreptate femeia, cand chemi in plm pe astia la o nunta te rupe la buzunar sunt uni care nici nu te baga in sema la 10000 de eur .... si acum sa le dau din banii mei ajutor ..... futui in gura de asistati sociali !!! La Muie ma !!!!
28
3
Bercaru este intruchiparea proverbului Muie PSD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13
10
Ba daca si puscariile astea ordinare semi analfabete au ajuns sa isi spuna artisti...pai plm, atunci alde rollin stones si queen ce kkt mai sunt? Asta asa asa nu ne intrebam de un mozart sau un enescu. Astia sunt niste latrai care au avut bulan sa ragaie pseudo muzica pe placul prostimii. Delia a incwput sa simta gustul banului groa odata cu gustul cariciului lui gheara
19
3
Oamenii saraci care cer ajutor de la stat, trebuie sa indeplineasca niste conditii. Daca artistii si familiile lor stau inghesuiti in garsoniere, nu au bolizi si bani in cont, nici terenuri, case de vacanta, etc, atunci sa beneficieze de 142 lei pe luna, ajutor de la stat, la fel ca toti oamenii fara venituri!
25
0
Nimic de zis... Panarama are dreptate.. Pupincurista lui Mazare..
19
5
Tarii cat mai multa sare,la ocna cu ei!Ori de nu,greierasii sa ia meditatii de la Sica balalaica sa se faca priministri.Velea peste,Antonia la produs si a trecut crizaaaaa!
10
0
N-o mai bagase nimeni in seama in ultima v reme si trebuia sa atraga si ea atentia un pic! Dupa ce a distrus Scoala 39 si a furat de a rupt ,acum e in masura sa vorbeasca de altii.
14
7
Cad lua 20000 de euro pentru 40 de minute, nu s-au gandit si la iarna? Sa nu fim ipocriti, cine isi permitea haine de mii de euro? Cine isi petrecea concediile in Maldive? Oare nu s-au gandit ca nu tine la nesfarsit? Oare pentru asa zisi artisti, nu sunt programe de recalificare? Sunt scutiti de munca? Cata ipocrizie. Mai ramane sa ceara si vloggeri ajutor, si sunt toate categoriile. Sa-si vanda masinile si acareturile, si trec peste criza. Numai duba Deliei costa peste 150k de euro. Nu o halesc pe Bercaru, dar ii dau drepate. La munca putorilor!
39
1
Nu votam PSD, dar nici USR!
15
6
Datile la mwie, canta pe sume de te ia capul, toti au bani de ragaie. Delia numai vacante exotice. Huooo labarilor. Tiai draku de atatnache
25
1
o teava penala anchetata, cat mai repede
9
7
vor sa se laude apoi cu excursii exotice , cu vile cu piscina sa ne arate ce ceasuri au, ce mananca... si spitalele nu au medicamente , conditii normale. fermierii de animale primesc 100 000 euro de la stat . de ce ?
23
2
de restaurant are din ce sa triasca,dar cei10-15 angajati ai restaurantului din ce traiesc?LA FEL PENTRU ARTISTI.Din ce traiesc agajatii unei trupe?Nu plange nimeni greierii doamna Bercaru,dar plangem noi constantenii vazand ca personaje ca tine decid pentru noi.E jalnic. Gandire tipica de pesedist.
26
20
Sa le fie rusine artistilor care cer bani si ei sint putrezi de bogati -----cind cintau dadeau la stat ceva ?----eventual cotizau 2 lei chipurile erau corecti !-----Delia isi construiezte apart de 3 milioane acum ----vai de ea ce amarita e !
54
1
Chirila, velea, ristei, antonia si restul taraturilor.
34
3
Daca asa au ajuns sa vorbeasca profesorii, e grav...Sub anonimat multi viteji se arata...
22
20
Bercaru esti o cazatura ingrozitor de infecta. Tutuianu si PSD sunt exact ca tine. Ne pare tare bine pentru ca nu te mai vedem in scoala. Hoata si excroaca, asa ai ramas pentru toti profesorii si parintii sc 39. NU votam PSD.
40
17
Mars fa la munca
34
15

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614