REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.7° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
26.7° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Beți, drogați și fără permis, pe drumurile din Constanța

Beți, drogați și fără permis, pe drumurile din Constanța

Victor ROTARU 13 februarie 2024 | 00:00 577

La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Serviciului Municipal de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Beti, drogati si fara permis, pe drumurile din ConstantaEtilotest

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.  Acesta a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 22.40, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negru Vodă au identificat o tânără, de 19 ani, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Constanței din orașul Negru Vodă, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehciule. Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge.

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 01.55, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe Bulevardul Mamaia Nord din orașul Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Acțiuni ale polițiștilor constănțeni

La data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac  au desfășurat o acțiune pentru prevenirea consumului de băuturi alcoolice și pentru prevenirea și combaterea consumului de droguri sau alte substanțe interzise. În urma activităților desfășurate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 660 de lei.

La data de 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu  au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise. În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.500 de lei.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699