REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Beți, drogați și vitezomani, pe străzile din Constanța

Beți, drogați și vitezomani, pe străzile din Constanța

A.F. 8 noiembrie 2022 | 00:00 780

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu cei ai Biroului Rutier Constanța au organizat la data de 6 noiembrie a.c., o acțiune pentru prevenirea și combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, în municipiul Constanța. Totodată polițiștii au efectuat și o acțiune pe linia prevenirii și combaterii încălcării normelor legale referitoare la regimul legal de viteză.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.200 de lei.
Totodată, polițiștii au reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, sub limita de infracțiune.

De asemenea, polițiștii rutieri au constatat 3 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 2 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și una pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Beți și drogați, pe drumurile publice

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat, la data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 18.40, un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Democrației din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat, la data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Eduard Caudella din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat, la data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 19.35, un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Eliberării din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.
În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină și THC-5, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 6.10, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe DN 38, în localitatea Amzacea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat, la data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 21.40, un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

De asemenea, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au identificat, la data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 23.15, un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constanței din localitatea Târgușor, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Vitezomani, pe străzile din Constanța

Totodată, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier au desfășurat, la data de 6 noiembrie a.c., o acțiune pe linia prevenirii și combaterii încălcării normelor legale referitoare la regimul legal de viteză.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.000 de lei.

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai mare Dealer din Constanta vinde de rupe
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272