REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
14.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Beți, fără permis și posibil drogați, la volan, pe drumurile din Constanța

Beți, fără permis și posibil drogați, la volan, pe drumurile din Constanța

A.F. 2 mai 2024 | 18:39 570

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați la data de 1 mai a.c., în jurul orei 16.28, cu privire la faptul că pe strada Prelungirea Liliacului s-a produs un accident rutier (tamponare).

Beti, fara permis si posibil drogati, la volan, pe drumurile din Constanta

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că impactul s-a produs între două autoturisme.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul aflat la volanul unuia dintre ele are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, la data de 1 mai a.c., în jurul orei 19.45, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe șoseaua Mangaliei s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de două femei, de 21 de ani, respectiv 24 de ani.

În urma accidentului rutier, femeia de 21 de ani a fost ușor rănită.

Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, în cazul femeii de 21 de ani rezultatul fiind 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul acesteia au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge.

Totodată, la data de 1 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol – Postul de Poliție Mereni au identificat un bărbat, de 63 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Victor Climescu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

La data de 1 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Portului din municipiul Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468