REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Bezmeticul care a furat o mașină și a fost oprit în trafic cu focuri de armă, lăsat în libertate!

Bezmeticul care a furat o mașină și a fost oprit în trafic cu focuri de armă, lăsat în libertate!

Mirela PASCAL 22 septembrie 2023 | 16:18 3206

Individul care a provocat joi, 21 septembrie, un accident la intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Traian, lângă parcul de la Gară,după ce a furat o mașină, a fost reținut, inițial de procurori, însă magistrații Judecătoriei Constanța au decis să nu-l aresteze preventiv, ci să-l plaseze sub control judiciar. Reamintim că individul a fost urmărit de polițiști, oamenii legii fiind nevoiți să tragă șase focuri de armă vertical, pentru a-l opri.

Bezmeticul care a furat o masina si a fost oprit in trafic cu focuri de arma, lasat in libertate!

Ca urmare a sesizării, din data de 21 septembrie a.c., cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras un autoturism, în comuna Cumpăna, deplasându-se spre municipiul Constanța, unde a fost interceptat de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța,  care au efectuat 6 focuri de avertisment, în plan vertical, pentru oprirea acestuia, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele: Bărbatul, de 32 de ani, a fost testat cu aparatele drugtest și etilotest, rezultatele fiind negative. La data de 21 septembrie a.c., acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiști din cadrul Serviciului Rutier, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și furt în scop de folosință. Față de acesta, la data de 22 septembrie a.c., procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta e furt calificat ..cum draq sa l lasi liber.....maine fura alta masina si loveste inca trei masini.....sper sa faca accident in fatza tribunalului
3
0
A DECLARAT CA A FURAT MASINA CA NU AVEA CU CE SA AJUNGA IN CTA,MA INTREB ATUNCI CAND O VENI SA DEA CU SUBSEMNATUL PT CONTROLUL JUDUCIAR CU CE MASINA O SA VINA ,CA DOAR NU O SA VINA CU AUTOBUZUL CA TOTI PAIZANII DIN CUMPANA,CE MIZERIE,CE MIZERIE CEL PE CARE L-A LOVIT DIN SPATE I-A DISTRUS MASINA,L-AU LUAT CU GULER CERVICAL DE ACOLO,PE TANTICA ASTA GRAVIDUTZA CU MASINA LASATA IN FATA MAG UNIVERSAL DIN COMUNA,GESTUL DE A SCOATE CEVA LA TIMP-(CHEIA MASINII) II ESTE NECUNOSCUT
5
0
La noi se practică justiția sportivă.....catch & release....așa a fost întotdeauna...poliția ii prinde și p********l/judecătorul le dau drumul. In justiție este o lipsa acuta de "bărbați"....
4
0
Incredibil...Cum cei care citesc nu inteleg ca p********l,nu judecatorul,caci dosarul nu a ajuns in fata unui judecator,a luat masura preventiva a controlului judiciar? E greu de ibteles de ce nu s-a lyat madura arestatii preventive...E furt caificat...ptr ca s-a folosit de chei potrivite..cele ale masinii.."uitate" de soferita in contact...deci limitele de pedeapsa permiteau arestarea lui...
8
0
s a vandut judecatorul, tipic
6
1
Justitie Constanteana. Incepe sa iasa in evidenta cat mai mult ca justitia din Constanta e p*****a, nu doar corupta. Lenesa, neimplicata.
13
0
INCREDIBIL ASA CEVA!
9
0
Asta e o eroare de comunicare din partea politiei si a parchetului. Trebuia sa se explice ca pentru infractiunile comise de sofer, care avea permis de conducere si nu era nici baut si nici drogat, limitele de pedeapsa nu permiteau luarea masurii arestului preventiv. Adica pedepsele prevazute pentru furt in scop de folosinta si vatamare corporala din culpa sunt mai mici decat limita minima pentru arestul preventiv.
5
5
Ura bravo dom judecator f**u-ti mortii lui ma-ta cu cine-ti da salariul ala baban sa gandesti cu creierul ala al tau plin de c***t si droguri p******e ordinare spagagii oligofreni care dau spagi de sute de mii de euro sa ajunga judecatori inamovibili cica ii doare in p**a de prostime.Ordinarilor sa va feriti de furia prostimii ca o sa va alergam mai rau ca pe militieni la revolutie. .
24
0
magistrati cu salarii mari pensii imense sa lasi in control judiciar asa ceva oare daca fuge din .....controlul judiciar si omoara cativa oameni ma intreb cum raspund acesti .....slujitori ai dreptatii si aparatori ai interesului public......
26
1
DRAGI TOVARASI EU MA ODIHNESC ACUM VA PLANG DE MILA... NU CREDEATI CAND VA SPUNEAM DE AGENTURILI ACUM AGENTURILI AU IN STAPANIRE TOATA TARA SI O DISTRUG SISTEMATIC ... PAI MISCA VREUN DERBEDEU PE VREMEA MEA? ACUM VA DAU IN CAP PE STRADA ... ASTA ATI VRUT ASTA AVETI VOTATI IN CONTINUARE PE URMASII TRADATORULUI DE NEAM ILIESCU SI PE HALOGENII VANZATORII DE TARA
17
0
Legea penala trebuie schimbata in sensul in care toate infractiunile cu violenta sau concurs de infractiuni, sa prevada arest preventiv obligatoriu astfel incat judecatorii sa nu mai fie atat de permisivi.
26
1
Acesta este um stat mafiot. Taxa de protectie, de la politicieni, prin pensionare anticipata/ pensii speciale/salarii nesimtite etc pentru structurile de forta iar ei, cei care ar trebui sa faca dreptate, ne trataeaza cu spatele pe noi cei care ii platim in fond. Oare cat o sa mai suporte poporul roman aceasta umilinta?
23
1
Pericol social - TARA DE C A C A T !!!
17
1
e pericolul social zice judecatorul era drogat ?
19
0
Halal de procurori/judecatori avem.. sunt.impotriva ocrotirii omenirii!! Avem video cu privire la cele intamplate... modul de.conducere/pericolul.social a fost MAXIM... se joaca cu rabdarea noastră!
28
0
sper sa dea peste un p******r sau judecator ca poate asa isi mai folosesc si creierul cand dau o hotarare!
24
0
Aici acum la US Close. Nimeni nu te va invinge
5
3
Sunt alte mii de hoti din administratia locala , magistratura, procuratura liberi. El de ce nu ar fi ?
26
1
Oare dacă fura sau lovea mașina sau ranea un magistrat, ce pedeapsa primea?
34
2
Judecatori de cocolino
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468