REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Bianca Drăgușanu, aproape de un accident vestimentar, alături de Gabi Bădălău, la petrecerea VIVA!

Bianca Drăgușanu, aproape de un accident vestimentar, alături de Gabi Bădălău, la petrecerea VIVA!

A.F. 9 iunie 2023 | 00:00 831

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au apărut împreună la petrecerea revistei VIVA!, care a sărbătorit 24 de ani de la lansare. Prezentatoarea de la Kanal D2 și omul de afaceri au bifat prima apariție de când formează un cuplu, la un eveniment monden.

Bianca Dragusanu, aproape de un accident vestimentar, alaturi de Gabi Badalau, la petrecerea VIVA! Bianca Drăgușanu

De când formează un cuplu, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu au apărut niciodată în emisiuni și show-uri de televiziune împreună, nici la evenimente mondene nu au fost, până acum. Aseară, la un club din București, cei doi și-au făcut apariția împreună.  

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au participat la petrecerea revistei VIVA!. Prezentatoarea de la Kanal D2 a oferit mai multe interviuri, a făcut poze, a socializat, în timp ce iubitul ei a fost mai discret, s-a pozat doar la panou alături de partenera lui.

Bianca Dragusanu, aproape de un accident vestimentar, alaturi de Gabi Badalau, la petrecerea VIVA!

Îmbrăcată într-o rochie albastră, foarte decoltată și cu o crăpătură adâncă pe picior, Bianca Drăgușanu și-a etalat silueta. Și Gabi Bădălău a avut o apariție elegantă, el a îmbrăcat un costum crem, la care a asortat o cămașă neagră.

La eveniment, Bianca Drăgușanu a fost și la un pas de un accident vestimentar, în timp ce acorda un interviu pentru Kanal D, ea a tras de corsetul rochiei, de teamă ca ținuta să nu îi cadă de pe bust. A avut grijă și la crăpătura adâncă de pe picior.

Bianca Dragusanu, aproape de un accident vestimentar, alaturi de Gabi Badalau, la petrecerea VIVA!

Bianca Drăgușanu spune cum se înțelege cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a declarat într-un interviu că de peste doi ani și jumătate formează un cuplu cu omul de afaceri. Au trecut și prin momente frumoase, dar și dificile, însă și-au continuat relația. „Noi suntem un întreg, bine, eu oricum m-am născut întreagă, dar este pe sufletul meu. Este ce îmi face mie plăcere și ce iubesc momentan. Acum dacă ne ține o viață, să ne țină o zi, asta Dumnezeu știe.  

Este liniștea mea, eu liniștea lui și dacă suntem unul lângă celălalt suntem fericiți. Am făcut 2 ani și ceva, avem o relație mișto. Am avut și noi urcușuri, coborâșuri. Am fost alături de el în perioada foarte grea a vieții lui, el a fost alături de mine mereu. Mi se pare că așa a vrut Dumnezeu. Când nu o să mai fie, înseamnă că nu a mai fost ce trebuie. Dacă o să mai fie înseamnă că atunci chiar a fost ce trebuie”, a zis ea pentru ciao.ro, citează Libertatea

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Individa asta e ea singura un accident biologic
1
0
O sa va tina Dzeu relatia cat are Badalau cascaval.
2
0
Ma da urata e asta.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468