REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Bianca Drăgușanu, despre trauma trăită de fiica ei la grădiniță: „A stat vânătă 7 zile”

Bianca Drăgușanu, despre trauma trăită de fiica ei la grădiniță: „A stat vânătă 7 zile”

Replica API 2 iunie 2021 | 02:19 1865

Prezentă în platoul emisiunii “Teo Show”, Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce traumă a trăit de curând fiica ei în timp ce se afla la grădiniță. Celebra blondă a precizat că, în urma evenimentului nefericit, a decis să o transfere pe Sofia Slav la o altă grădiniță din București. Prințesa pe care o are din relația cu Victor Slav va împlini luna aceasta patru ani și nouă luni.

Sursa foto: Facebook și Instagram

Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, agresată la grădiniță

Potrivit mărturiilor făcute de Bianca Drăgușanu, fetița ei a fost mușcată de una dintre fostele colege de grupă de la grădiniță și a fost nemulțumită de explicațiile primite din partea angajaților. În plus, fosta prezentatoare a subliniat că a fost șocată în clipa în care a văzut vânătaia cu care s-a ales Sofia Slav și a mai spus că îi rămăseseră pe picior urmele de dinți, în urma mușcăturii, scrie cancan.ro.

“Am schimbat grădinița tot din cauza unor dăunători. A venit cu o vânătaie, i se vedeau și dințișorii. Se urcau pe un tobogan, a sărit, a mușcat-o. A stat cu vânătaia șapte zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastră. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupație.

S-a dus la grădiniță și, într-un moment de neatenție, o altă fetiță a mușcat-o de picior. A venit acasă cu o vânătaie, n-am înțeles circumstanțele, totuși, nu e de vină copilul, dar cum să reacționezi așa. A stat vânătă șapte zile, avem tot felul de evenimente în fiecare zi”, a povestit afacerista în cadrul emisiunii moderată de Teo Trandafir și Bursucu la Kanal D.

Sursa foto: Facebook și Instagram

Sofia Slav s-a confruntat cu probleme de sănătate

În timpul declarațiilor, Bianca Drăgușanu a vorbit și despre problemele medicale cu care s-a confruntat fetița sa. Sofia Slav a avut o tuse urâtă aproape o lună întreagă și, după ce a luat diferite tratamente, ea a reușit să se însănătoșească. Fosta prezentatoare a evitat să dea amănunte despre episoadele delicate trăite în ultimele săptămâni din cauza lui Alex Bodi, care o “hărțuiește” de când a scăpat de arestul la domiciliu.

“În ciuda tuturor evenimentelor, astea care se tot întâmplă din cauza faptului că unii au o lipsă mare de ocupație. Eu n-am nicio problemă, copilul este ok, chiar dacă a avut o perioadă în care a tușit vreo trei săptămâni și nu știam ce să îi mai fac.

Mama e bine, sora mea s-a așezat la casa ei. Totul este minunat. Atmosfera se mai bruiază din cauza unor dăunători. N-au ce să facă, se plictisesc. Le place foarte mult atenția. Presa n-ar trebui să acorde atâta atenție persoanelor care n-au ce să facă. Sunt doar mici ploi, care trec”, a mai declarat partenera de viață a lui Gabi Bădălău.

După ce au plecat de la “Teo Show”, Bianca Drăgușanu și fiica sa au mers la un restaurant din Capitală, unde s-au întâlnit cu trei prietene, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca eram o asa mama nu mi pupam copilul cu gura stiind cati km au intrat acolo
0
0
Cum naiba sa saruti fetita pe buze,cu gura aia care a desfacut prohabul multor barbati?? Ar trebui sa te scuipe in gat copila aia!
3
0
Save bulea, save ciucia, sanchi miniatura!!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614