REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Bianca Drăgușanu: „Eu nu am reușit să termin facultatea, dar am tot ce-mi trebuie“

Bianca Drăgușanu: „Eu nu am reușit să termin facultatea, dar am tot ce-mi trebuie“

Replica API 19 iulie 2021 | 00:00 1032

Bianca Drăgușanu a făcut declarații controversate în interviul recent, oferit lui Damian Drăghici. "Eu nu am reușit să termin facultatea, dar am tot ce-mi trebuie", spune Bianca, afirmând că are prietene cu studii, dar care sunt vânzătoare și merg cu metroul.

Bianca Drăgușanu

foto: captură YouTube

Bianca Drăgușanu: "Adevărata școală care m-a ajutat pe mine să reușesc este școala vieții"

După o serie de invitați bărbați, Dan Pitiș, Grigore Leșe, Tzancă Uraganul, Dan Capatos, Damian Drăghici a avut o prezență de sex feminin în cea mai nouă ediție a podcastului său, de pe Youtube. Este vorba despre Bianca Drăgușanu. Ea a avut însă câteva declarații care fac vâlvă și la ora aceasta. "Am venit în București pentru a-mi urma visul. Nu am terminat facultatea, am făcut doi ani și jumătate la ASE, în Petroșani, după care am abandonat, după care am început alte cursuri la o școală de televiziune. Și acolo m-am pierdut pe drum. Și mi-am dat seama că adevărata școală care m-a ajutat pe mine să reușesc este școala vieții. Eu am prietene și cunoștințe cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu nu am reușit să termin facultatea, dar am tot ce-mi trebuie. Nu pot să spun că am sau n-am regrete că n-am terminat facultatea. Cred că mi-aș fi dorit foarte tare să devin medic dacă aveam capacitatea și resursele financiare la momentul potrivit, cu siguranță terminam Facultatea de Medicină și aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni", a declarat Bianca, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, scrie click.ro.

Podcastul lui Damian Drăghici face vâlvă în mediul online

Oana Mareș condamnă, pe pagina personală de Facebook, fără să dea însă nume, decizia realizatorilor de podcasturi care, în goana după accesări, invită tot personaje care fac mare audiență la TV și în mediul online. “Pentru că a ajutat și a dat Dumnezeu la toată lumea podcast...să facă, dar să și asculte, nu mă pot abține să nu remarc un fenomen. «Valorile» care huleau cu patos și spume la gură televiziunile care invită numai curve și neicanimeni, scuturați din țărână, au acum ocazia să aibă propriii invitați, pentru că, așa cum v-am zis, s-a dat câte un podcast pe cap de locuitor, să nu se supere nimenea. Când să văd și eu, în rol de invitați, valorile alea de nu aveau loc la tv, oamenii ăia deosebiți cărora le dădeau brânci cu bucile, de pe canapea, divele făcute din bucăți, muzicanții școliți și apreciați de lumea întreagă, olimpicii, copiii minune, scriitorii și desenatorii de minuni, hait, sorpresa! Ăia de se dădeau de-a berbeleaca, cu ochii leșinați de dezamăgire, că televiziunea e de c...t , că promovează numai prostituate și nontalente, invită fix oamenii de care nu aveau loc pe metru pătrat de emisie", își începe Oana Mareș discursul.

Oana Mareș: "Femeile alea care merg cu metroul se pot uita în ochii copiilor lor fără să le fie rușine"

Oana Mareș continuă furibund. "Ce aflu eu azi, dintr-un podcast, din news feeds, unde invitată este un exemplar de care nu avea nimeni loc? Că banu e valoarea și nu trebuie să frecventezi facultate neapărat, că ea are vreo două trei cunoștințe cu facultăți multe care merg cu metroul, iar asta e bleah.....Iar dacă televiziunile aveau scuza ratingului, cheltuielile aferente producțiilor, tu prețiosule, chiparosule, nu mai ai aceeași scuză decât dacă ai devenit la rândul tău sclavul bănuțului, iar asta înseamnă că valoarea nu a existat nicicând. Dacă îmi aduci în online tot furunculii ce se deosebesc de pâmânt doar prin marea cantitate de puroi, înseamnă că vrei vizualizări multe, rapid să vină bănuțul gros și poți anula orice discurs, ba chiar te poți anula pe tine, să ne faci un bine! Și știi ceva, măi invitato? După amicele tale, cu două-trei facultăți, care merg cu metroul, fericite probabil, pentru că au înțeles ce este important in viață, nu strigă nimeni: «Dă-mi fă, banii inapoi!», «Te rup cu bătaia să moară mama, dacă nu-mi aduci partea», «Fă, ești proastă!». Femeile alea care merg cu metroul se pot uita în ochii copiilor lor fără să le fie rușine de mizeriile ce au fost nevoite să le facă pentru banii de taxi sau mașină. Femeile alea au ceva ce tu nu vei putea cumpăra cu niciun ban, niciodată: onoare!”, a scris Oana Mareș, înverșunată, într-o postare pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti tot saraca
1
0
nu poti decat sa termini cativa clienti pe centura, cel mult!
4
0
deja fata e expirata, si are creier cat furnica para suta ordinara
3
0
e doar un borfet .
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272