REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Bianca Drăgușanu, îndrăgostită și cu un bărbat misterios în Mykonos!

Bianca Drăgușanu, îndrăgostită și cu un bărbat misterios în Mykonos!

Replica API 13 august 2022 | 01:51 1215

Focoasei Bianca Drăgușanu pare să îi priască vacanța în Grecia! Bianca se bucură de luxul specific exclusivistei insule elene, Mykonos.

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu își uită fanii și postează constant fotografii sau clipuri din exotica insulă din Marea Egee. Un clip publicat pe 11 august, însă, a atras atenția tuturor.

Bianca, romantică precum o adolescentă, se plimbă la malul mării, înainte de apus, alături de ea fiind un misterios bărbat, scrie click.ro.

Cine este bărbatul misterios din Mykonos?

Nu a durat mult până au apărut zvonurile legate de identitatea acestuia, mulți fiind de părere că respectivul este chiar Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu dorește să mențină discreția, așa că s-a rezumat la a filma doar umbrele de pe nisipul spălat de valuri, un semn clar că diva este îndrăgostită și că dorește să se bucure de liniștea oferită de insula din Ciclade.

Momentan, Bianca se poate bucura de liniște, întrucât Mykonos a fost ferită de incendiile de vegetație apărute în această perioadă în diverse zone ale Greciei, inclusiv prin insule, cum a fost cazul din Thassos.

Totuși, când vrea o atmosferă mai animată, Bianca pare să încingă ea însăși atmosfera din Mykonos într-un asemenea hal, încât le pune foc la inimă celor care îi admiră mișcările de sirenă!

Focoasa divă plonjează în piscina privată a hotelului exclusivist în care e cazată, etalându-și posteriorul perfect rotund și tonifiat, fără nici o vergetură, încât l-ar scoate din minți și pe George Buhnici!

Bianca este într-o vacanță constantă, de la începutul verii

Ce-i drept, Bianca Drăgușanu pare să profite de fiecare zi însorită a verii 2022. De când a început sezonul estival, diva încearcă să petreacă cât mai mult timp în zone însorite, cât mai aproape de mare. Fie că e vorba despre Dubai, Turcia, Grecia sau Mamaia, Bianca Drăgușanu este o prezență exotică în zonele specifice vacanței de vară.

Probabil că vedeta își dorește să recupereze din plin timpul irosit în pandemie, când vacanțele păreau doar un vis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
branza din chilotei..se incinge la greu...pofta buna la...branza din chiloteiii panaramelor...
0
0
orice client e barbat misterios.
1
0
in Dubai nu i-a placut si-a gasit futac l a grrci . Aimbatrinit plasticata si i-a scazut valorea un borfet de "lucs"
1
0
Mama ce de vedete ,se duc si se culca pe bani si obieecte in strainatate ,dar sunt vedete.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920