REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Bianca Drăgușanu le atacă grațios pe mama și sora lui Gabi Bădălău, după ce l-a snopit în bătaie!

Bianca Drăgușanu le atacă grațios pe mama și sora lui Gabi Bădălău, după ce l-a snopit în bătaie!

Replica API 22 aprilie 2022 | 00:00 1095

Bianca Drăgușanu nu dă înapoi după ce a fost implicată într-un scandal monstru cu Gabi Bădălău. Din contră, vedeta plusează și le atacă public pe mama afaceristului și pe sora acestuia!

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a fost protagonista unui episod mai puțin plăcut în urmă cu doar câteva zile. Bianca a descins la apartamentul lui Gabi Bădălău, din Pipera, acolo unde afaceristul dădea o petrecere de pomină pentru Florin Salam. De la eveniment nu au lipsit femeile atrăgătoare și alcoolul în exces.

Revoltată de scenele văzute, Bianca nu a stat mult pe gânduri și a împărțit celor prezenți înjurături, dar și lovituri. Florin Salam ar fi fost lovit de Bianca, aflată într-o criză de nervi și gelozie. Una dintre fetele care au fost prezente la eveniment a făcut publice imagini cu vânătăile cu care s-a ales în urma bătăii, dar Bianca pare că încă mai are conflicte de tranșat și săgeți de aruncat spre persoanele pe care nu le place, scrie click.ro.

Faptul că mama lui Gabi Bădălău nu o îndrăgește, în mod special, pe Bianca Drăgușanu nu mai este un secret pentru nimeni. Cât despre sora afaceristului, Sabina, aceasta avea o relație foarte bună cu fosta soție a milionarului și plănuia să înceapă alături de ea un proiect dedicat copiilor. Lucrurile au fost sistate când Claudia Pătrășcanu a decis să divorțeze de Bădălău, în urmă cu trei ani.

Bianca Drăgușanu, atac la adresa mamei și surorii lui Gabriel Bădălău

Bianca nu a reușit să le câștige simpatia și aprecierea celor două femei și nici nu pare să fie prea interesată să le intre în grațlii. După ce pe Gabi Bădălău l-a pedepsit cu lovuturi și injurături pentru derapajul de joi, iată că a sosit rândul mamei și surorii acestuia să fie atacate. Nu fizic, ci verbal, în mod indirect, pe pagina personală de Instagram a Biancăi.

„Fetelor, acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata, acolo este locul tău, acolo este! Insistă!", a fost mesajul pe care Bianca Drăgușanu l-a distribuit pe contul personal de Instagram, dar și pe pagina de Tik-Tok, cu referire la sentimentele reciproce de animozitate pe care le are față de mama și sora lui Gabi Bădălău.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272