REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu: ”E o coropișniță”

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu: ”E o coropișniță”

Replica API 13 iulie 2021 | 02:17 1422

Bianca Drăgușanu și-a scos toate armele din dotare și nu vrea să stea cu mâinile în sân, motiv pentru care a decis să o dea în judecată pe Claudia Pătrășcanu. Vedeta deja a contactat avocații și vrea să i se facă dreptate în urma acuzațiilor grave pe care încă soția lui Gabi Bădălău le-a făcut la adresa sa, scrie spynews.ro

Un nou scandal pare să apară din nou în showbiz, asta după ce de-a lungul ultimelor luni Claudia Pătrășcanu a venit cu acuzații grave și la adresa Biancăi Drăgușanu, cea care în prezent e iubita încă soțului ei, Gabi Bădălău.

Pentru că s-a săturat să mai primească tot felul de mesaje și de cuvinte care nu sunt deloc la locul lor, Bianca Drăgușanu a mărturisit pentru Playtech.ro că a decis să o dea în judecată pe cântăreață deoarece declarațiile ei ar putea foarte mult să-i afecteze imaginea publică. ”Am contactat avocații. Eu am cartea de muncă, declarațiile sale dăunează imaginii mele. Avem și legi în România, am și avocați, am și bani. Ea e ca o coropișniță, e cazul să ma lase în pace”, a spus Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

Bianca Drăgușanu se simte hărțuită de Claudia Pătrășcanu: ”Are o problemă direct cu mine”

Bianca Drăgușanu a mai precizat pentru sursa citată că deși îi trimite mesaje și o acuză de lucruri grave, Claudia Pătrășcanu ar avea-o ca model pe vedetă.

Ea a precizat că au fost momente în care îi dădea mesaje în care îi spunea cât de mult o apreciază, însă ulterior s-a schimbat la 360 de grade și a început să o jignească și să-i strice imaginea.

Ea a precizat că mai nou și mama sa a început să o hărțuiască, asta după ce în direct la Xtra Night Show i-a adresat cuvinte dure prin intermediul telefonului. ”Cred că la nivelul subconștientului mă divinizează, vorbind despre un om pe care nu-l cunoaște. La început îmi trimitea mesaje despre cât de mult mă apreciază, că sunt un model pentru ea, că sunt o femeie puternică și poate copiii noștri vor petrece timp împreună… Are o problemă direct cu mine, a pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască. Nu eu am divorțat-o. E cazul să-și vadă de viața ei”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
360 grade....ufffff....mai treceti pe la scoala!
9
0
Care imbatranesc si se oftica
14
0
Ce atita importanta?
13
0
360 de grade inseamna tot acolo...
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212