REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

BIANCA DRĂGUȘANU s-a ÎNDRĂGOSTIT de HAOSUL de la NUBA! VIDEO

BIANCA DRĂGUȘANU s-a ÎNDRĂGOSTIT de HAOSUL de la NUBA! VIDEO

Replica API 31 august 2020 | 00:03 5858

Litoralul românesc este asaltat în fiecare weekend de vedete dornice de distracție și de un bronz perfect. Printre cele care frecventează destul de des stațiunea Mamaia este și Bianca Drăgușanu, care în acest sfârșit de săptămână a ales clubul Nuba pentru a se distra dar și piscina de la White Tower.

Au făcut baie în piscină... îmbrăcate

Împreună cu două prietene, diva blondă a luat cu asalt piscina spre încântarea celor de față. Singura nemulțumire a privitorilor a fost faptul că cele trei ”cosânzene” au rămas cu hainele pe ele, mulțumindu-se doar cu o ședință foto ad-hoc.

Dive ude... leoarcă

După ce și-au făcut damblaua, cele trei au ieșit din piscină ca niște adevărate dive, cu apa șiroind pe haine, în exclamațiile admirative ale celor prezenți. Potrivit martorilor, starea celor trei ar fi fost accentuată și de consumarea unor lichide cu grade apropiate de cele din atmosferă.

Clubul Nuba, sancţionat

Amintim cău adevărat scandal s-a iscat în seara de sâmbătă, 29 august, în clubul Nuba din Mamaia, după ce proprietarul ar fi refuzat să închidă conform legii la orele 24. Potrivit unei postări pe un site de socializare a controversatului om de afaceri Viorel Cataramă, la miezul nopții un grup de mascați și jandarmi ar fi ”năvălit” în club și le-ar fi stricat distracția. Iată postarea integrală: ”În timpul comunismului, cluburile se închideau la ora 23. Rămâneau deschise numai cele pe valută, pentru străini. Astăzi, ne-am întors la dictatură! 29 august, club Nuba, Mamaia. O atmosferă minunată! Deodată, la miezul nopții, năvălește un comando format din 10-15 jandarmi, toți cu măști, într-o demonstrație de forță ireală! După un moment de uluială, toată lumea începe să huiduie! Dar, seara perfectă și buna dispoziție s-au făcut praf Chiar crede cineva că virusul apare numai spre dimineață? De ce trebuie să fim abuzați atât de brutal? Probabil că jandarmii executau un ordin, poate nu ei erau beneficiarii nemulțumirii generale. Dar cei care au dat ordinul, unde sunt ascunși? De ce le place atât de mult dictatura? Să vă spun ceva: nici măcar în comunism nu era posibilă o astfel de situație!”

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța

„În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la o presupusă "demonstrație de forță ireală" a organelor abilitate de intervenție și control, vă comunicăm următoarele: Noaptea trecută, în urma activităților desfășurate pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, precum și pentru respectarea legislației în vigoare în ceea ce privește regulile de distanțare socială, dar și programul de funcționare al localurilor, polițiștii și jandarmii constănțeni au verificat mai multe societăți comerciale, printre care și cea la care se face referire. Având în vedere faptul că era trecut de ora 00.00, deci în afara programului de funcționare legal, potrivit normelor în vigoare, dar și constatarea directă a forțelor de ordine cu privire la nerespectarea măsurilor de distanțare socială, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța au pătruns în incinta societății comerciale, iar administratorului în cauză i-au fost puse în vedere motivele mai sus menționate, fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 20.000 de lei. Precizăm faptul că la activitate au participat 2 polițiști și 8 jandarmi, a căror intervenție nu a fost necesară și care au fost prezenți pentru preîntâmpinarea unor incidente nedorite.”

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai dati toate parasutele prostituate.
1
0
Promovati parasutele si bombardierii! Tara de kkt si presa de kkt!
3
0
maimutele au infectat piscina.trebuie reclorinata si data cu ddt!
9
0
ce cwrve ordinare!
12
0
Cu tanga si bikini,asa atrag vedetele. Care e deosebirea dintre 1930 si 2020? in 1930 se tragea de snur ca sa se vada kurul, in 2020 se trage de buci ca sa se vada snurul!
6
0
Cine dracu este Bianca Dragusanu si ce dracu este Nuba?
13
0
taranci - proaste !
15
0
Gata si cu astea! O fi ea Bianca o tipa cu multe ,,E''uri in ea,modificata fizic,cu buze fix pentru felatii,cu buci cumva ,nu stim daca interiorul vaginului merita sa fie penetrat,o fi mai naspa,dar sunt la fiecare pas fete si femei naturale,frumoase,in afara de atuurile sexuale au si minte,stiu sa vorbeasca la nivel inalt. Pe bune,ne lasati cu ,,diva'' ? Daca mergi pe orice strada,e imposibil sa nu intalnesti o femeie cu adevarat frumoasa,o fata de sa te faca sa balesti dupa ea si culmea,sa fie si destepte,foarte probabil mult mai destepte decat cei ce fac reclame stoarfelor numite vedete.
16
0
Stiri despre toate curvele si bombardieri!
17
0
Bravo la comentatorii de sub mine, comentarii de nota 10; vedetele vor avea pensii speciale!
12
0
Terminati cu parasutele astea si scrieti stiri serioase, ca aveti ce si mai ales in interesul constantenilor.
19
0
Iar faceti articole cu si despre toate curvele ?
19
0
diva blonda pe dracu .Doar o curva intr-un club si atit .Articol pentru labagii care balesc la plastic .
29
0
Ce va trebuie sa acceptati ca legea este pentru toti. Daca la 12 noaptea se inchid toate localurile, de ce este atat de special Nuba sa nu se inchida? Ar trebui sa iesiti in strada sa spuneti ca nu sunteti de acord cu acest program nu sa va manifestati asa. Ce vreti sa demonstrati? Nu dau un sudor sau un meserias cu 4000 de euro pe luna dar cu caracter pe toti banii vostri. Sunteti niste lichele si scursuri. Nu ati ajutat un bolnav sau un copil toata viata voastra dar va faceti poze sa aratati cat de bine o duceti.
17
0
Aproape toate"vedetele"scoase demult la casare merg la reesapare dupa care vin pe litoral sa arate lumi ce bine le-au reparat medici esteticieni si ce bine arata ele la 40 sau 50 de ani.
21
0
chiar eran curios ce articol de prima pagina va fi astazi.Ati nimerit bine, bravo!
10
0
Toate muistele si panaramele au venit pe litoral
25
0
Aceasta curva basinoasa nu este vedeta, ea este o simpla curva care a avut norocul sa scape de pe soseaua de centura.
34
0
Cand intra alea in apa, se DUBLEAZA cantitatea de plastic din oceane !!!
33
0
Faceti reclama putorilor!
32
0
au intrat doamnele in piscina ca sa se pise, prea josnic de mers la un wc normal pentru cat plastic trebuiau sa care...
37
0
Nu mai stie repetenta de Dragusanu cum sa iasa in evidenta
26
0
Pai tiganul ala de bodi se racaie in anus cu croatul ala cu bani si asta il asteapta pe masculul feroce sa suga din banii care-i face de la croat....
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102