REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Bianca Drăgușanu s-a răzgândit! Victor Slav a putut petrece Crăciunul cu fiica lor

Bianca Drăgușanu s-a răzgândit! Victor Slav a putut petrece Crăciunul cu fiica lor

Replica API 28 decembrie 2021 | 12:08 1505

Bianca Drăgușanu se pare că revenit la sentimente mai bune, asta deoarece i-a permis lui Victor Slav să petreacă a doua zi de Crăciun alături de fiica lor. Micuța Sofia se află acum acasă la bărbat.

Bianca Drăgușanu nici nu voia să audă de ideea ca Victor Slav să petreacă Crăciunul acasă la el alături de Sofia, fetița lor, astfel că acesta s-a ținut de cuvânt, iar ieri micuța de 5 ani a stat alături de divă în vila sa, scrie spynews.ro

Bianca Drăgușanu l-a lăsat pe Victor Slav să petreacă a doua zi de Crăciun cu fiica lor

Ei bine, iată că blondina a revenit la sentimente mai bune în a doua zi de Crăciun, astfel că acum i-a permis ”băiatului de la meteo” să o ia acasă la el pe Sofia în această zi și să petreacă alături de el Crăciunul.

Victor Slav a filmat-o pe cea mică cum își lua cadourile de sub brad, asta deoarece Moșul nu a ocolit-o nici în cea de-a doua casă a ei. Sofia a fost foarte fericită când și-a primit darurile de Crăciun.

Bianca Drăgușanu și-a dedicat timp prietenei sale

Cum Sofia se află la Victor Slav, Bianca Drăgușanu a reușit astfel să se vadă cu buna sa prietenă. Cele două au ieșit la un resturant de fițe unde s-au bucurat din plin de cea de-a doua zi de Crăciun.

Nu știm însă ce se întâmplă cu Gabi Bădălău și dacă Bianca Drăgușanu a ales să petreacă timp și cu el, asta căci fiul de milionar e alături de băieții lui, așa cum a hotărât cu Claudia Pătrășcanu.

De Revelion băieții lui și ai Claudiei Pătrășcanu vor sta la cântăreața, asta pentru că de Crăciun au stat la el, în timp ce artista a petrecut la Brașov.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chiar nu puteam sa fac revelionul fara sa stiu ce face bianca dragusanu he he .
1
0
pai ea a avut client si nu avea cu cina sa o lase pe fisa .
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272