REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi se căsătoresc: „O să fie ceva grandios!”

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi se căsătoresc: „O să fie ceva grandios!”

Replica API 28 septembrie 2019 | 00:00 1072

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi

Sursa foto: Facebook

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi formează un cuplu controversat, mai ales că fanii celor doi au fost puşi în repetate rânduri în situaţia de a auzi diferite zvonuri despre posibile despărţiri cu scandal între cei doi.

Gurile rele, însă, au fost închise definitiv, căci Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi se pregătesc de nuntă. Invitaţi împreună la o emisiune televizată, la ProTv, cei doi au vorbit despre evenimentul ce urmează să aibă loc în vieţile lor.

"Nu ştiu de unde zvonurile astea, o să fie, clar. Dar teoretic şi practic nu aveai cum să organizezi o nuntă aşa cum vrem noi în trei săptămâni.", a declarat Bianca Drăguşanu.

"Eu mai am de rezolvat nişte chestii vreo două săptămâni şi apoi, când o să am timp, măcar o săptămână să facem lucrurile ok, da...", a completat Alex Bodi.

Ambii vor să-şi unească destinele, iar nunta se anunţă a fi grandioasă.

"Grandios! Avem două variante. Ori o să mă sune şi o să-mi zică pentru că am două rochii şi rochia aia mai simplă ar fi, urcă-te în avion pentru că mergem pe o plajă desculţi ori o să fie ceva care va fi foarte dificil de organizat în două săptămâni şi să zică . O să fie ceva foarte grandios! Ne-am gândit la ambele variante: ori una restrânsă cu prietenii, apropiaţi, ori... Avem variante, doar că n-avem timp!", a explicat blondina.ţi>

Bianca Drăguşanu a mai fost căsătorită cu Victor Slav, iar în urma mariajului cei doi au împreună o fetiţă, pe Natalia.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alex Bodi, iti cam crapa manecile sacoului! Poate ar fi cazul sa-ti cumperi unul mai maricel, fiule!
2
0
Ce poate fi atat de grandios intre o curva resapata si un umflat cu steroizi?
4
0
Asta o sa fie! Ma jur ca nu mai deschid vreun articol scris pe tema acestor ciudati. Nici pe tema vietii lor de zi cu zi, nici pe tema nuntii lor fenomenale, nici pe tema mortii lor! Sictir! Niste jeguri din toate punctele de vedere. Acum ani de zile, am trimis un SMS la Un Show Pacatos, scriind ca ma bucur pentru aparitia Danielei Crudu, care era la prima ei afisare pe sticla, pentru ca, astfel, nu mai este Bianca proasta numarul 1. Nu mi l-au publicat. Dar mi la-u taxat cu jumatate de EURO.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468