REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, ceartă monstru! Blondina ia o soluție radicală

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, ceartă monstru! Blondina ia o soluție radicală

Replica API 13 iunie 2022 | 00:00 1177

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au mai bifat o despărțire și totul s-a întâmplat seara trecută, când afaceristul din Bolintin a vrut să petreacă singur în club cu băieții, iar blondina nici nu a vrut să audă de așa ceva, având în vedere ce s-a întâmplat la party-ul lui Salam din Pipera.

Bianca Drăgușanu

Diva showbiz-ului din România și Gabi Bădălău s-au certat îngrozitor, iar mărul discordiei a fost dorința afaceristului de a petrece noaptea în oraș alături de tovarășii lui. Bianca s-a opus total unei astfel de idei, iar motivul a fost unul cât se poate de simplu și de evident, lipsa de încredere în loialitatea lui.

Afaceristul este cunoscut pentru faptul că tinde să piardă controlul atunci când consumă alcool și altele, așa că în momentul în care Bădălău i-a spus blondinei că pleacă la distracție, Biancăi i s-a derulat în fața ochilor noaptea teribilă în care l-a prins cu fete de oraș în apartamentul din Pipera și l-a fugărit cu bâta de baseball, scrie click.ro.

Bianca nu a vrut să riște sub nicio formă să se mai întâmple așa ceva, așa că după o ceartă monstru în locuința Biancăi, Bădălău a plecat la treaba lui și a făcut după cum l-a dus capul.

Bianca și-a reluat planul de a se muta în Dubai, fără Bădălău

Nici Bianca nu s-a lăsat mai prejos și se pare că dat și ea fuga într-un club de fițe cu cea mai bună prietenă a ei, pentru a-i face în ciudă lui Bădălău.

Mai mult, în această dimineață, Bianca a publicat la secțiunea story o serie de anunțuri de imobiliare de la firma de la care și-a achiziționat chiar ea un apartament în Emiratele Arabe. În principiu Bianca anunță că are de gând să-și urmeze planul ei inițial de a se muta definitiv în Dubai, alături de fiică și mamă, întrucât nu mai există niciun motiv care să o rețină în țară, căci Bădălău a devenit istorie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ultimul dobitoc si retardat mintal sa te incurci cu plasticata asta!
0
0
priviti aceasta CERATURA UMANA...numai cand o vezi ti se taie respiratia...te apuca frigurile te taie KAKAREA.. asa da sperietoare...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212