REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt în vacanță, împreună

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt în vacanță, împreună

Replica API 10 mai 2021 | 00:03 3778

Fac ei ce fac și tot împreună ajung! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat împreună în vacanță și au crezut că nu se prinde nimeni de ceea ce se întâmplă între ei, dar noi am fost pe fază.

Se pare că micuța scânteie rămasă între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a reușit să aprindă din nou flacăra iubirii dintre ei. Amorezii au plecat în vacanță și au mizat pe expresia: despărțiți, dar împreună! În timp ce ei încercau să-i convingă pe internauți că se află în locații diferite și că nici vorbă să fie amândoi în vacanță, papucii l-au dat de gol pe Gabi Bădălău, la propriu, scrie cancan.ro

Afaceristul a postat pe contul lui de Instagram un story în care și-a etalat o pereche de papuci, încălțăminte care, ca prin minune, apare și într-un story postat de Bianca Drăgușanu, de pe șezlong, pesemne că cei doi sunt împreună în aceeași locație.

Fosta prezentatoare de la Kanal D, despre relația cu Gabi Bădălău

În timpul unor declarații făcute în urmă cu câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu a vorbit la superlativ despre Gabi Bădălău care nu a semnat încă actele de divorț; el și Claudia Pătrășcanu au doi băieți pentru custodia cărora se luptă.

“Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul.

De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unui interviu oferit la o emisiune de la Antena Stars.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si a luat wc ul public in vacanta?
2
0
Trrrrrrrrrrrrrrrfa
1
0
ce biberoane mai suge jarteaua asta
7
0
nici nu stiti ce buze reci are tarfa , cand suge puwla !
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614