REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Bianca Drăgușanu și Sofia, „lupte” cu tigaia în supermarket. Diva și fiica sa au făcut un show de zile mari, în văzul tuturor

Bianca Drăgușanu și Sofia, „lupte” cu tigaia în supermarket. Diva și fiica sa au făcut un show de zile mari, în văzul tuturor

Valentina CAMARA 5 decembrie 2022 | 00:00 447

Bianca Drăgușanu face ce face și apare în fața fanilor în ipostaze cu totul noi. Diva a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a postat în mediul online un filmuleț direct din supermarket, în care „testa” tigăile pentru momentele în care trebuie să le folosească, însă nu pentru gătit, ci pentru a aplica o corecție celui care o calcă pe coadă. Ce se naște din pisică șoareci mănâncă, se pare, pentru că micuța Sofia a urmat în tocmai exemplul mamei sale. Iată în ce ipostază au fost surprinse diva și fiica sa la cumpărături!

Bianca Drăgușanu a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie foarte calculată, însă care are și un temperament vulcanic atunci când este călcată pe coadă. Nu puține au fost dățile în care și-a scos la înaintare „colții”, însă de data aceasta lucrurile au stat cu totul altfel, pentru că a găsit o altă unealtă pentru a-și face dreptate, o tigaie. Amuzantă din fire, diva s-a filmat în supermarket, în timp ce încerca una dintre tigăile de la raft, în mișcări de „box”. La scurtă vreme, blondina a postat un alt filmuleț pe TikTok, însă de data aceasta cu fiica sa, care a imitat-o în detaliu pe mama sa.

Bianca Drăgușanu și fiica sa, pregătite pentru „confruntările” corp la corp

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a fost implicată în diferite evenimente în care s-a făcut apel la violență, așa că a început să se antreneze cu sacul de box. De acum, însă, diva are de gând să învețe să se apere și cu tigaia, nu doar cu pumnul. Știind că viața este imprevizibilă, în spirit de glumă, blondina a început deja să-și pregătească fiica pentru când va crește.

Bianca Drăgușanu și-a dus fiica la coafor

În urmă cu câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu și-a dus fiica la coafor, moment în care micuța a impus câteva preferințe, una dintre acestea fiind să fie vopsită blondă. Cum mama ei nu a fost de acord cu acest lucru, și-a dorit să găsească o cale de mijloc, așa că i-a dat voie micuței Sofia să își vopsească o șuviță într-o nuanță apropiată de culoarea naturală a părului ei, potrivit wowbiz.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218