REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
13.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Bianca Drăgușanu vrea o nouă îmbunătățire estetică: ”Mi s-a pus pata”

Bianca Drăgușanu vrea o nouă îmbunătățire estetică: ”Mi s-a pus pata”

Replica API 1 octombrie 2021 | 20:49 671

Când i se pune pata pe ceva, nimeni și nimic nu îi poate sta în cale, Bianca Drăgușanu, căci despre este vorba, a recunoscut că și-ar dori o nouă schimbare. Astfel, vedeta a explicat în cadrul unui interviu ce ar vrea să schimbe de această dată la ea, dar și cu cine se consultă blondina pentru această decizie, scrie spynews.ro

Bianca Drăgușanu este mai nerăbdătoare ca niciodată să facă o schimbare privind aspectul fizic, asta pentru că a recunoscut din toată inima că i s-a pus pata pe o anumită îmbunătățire pe care și-ar dori-o cu ardoare. În acest sens, vedeta a explicat în cadrul unui interviu despre ce este vorba, dar și ce presupune mai exact această schimabare.

Ce schimbarea vrea Bianca Drăgușanu să facă din punct de vedere estetic

Bianca Drăgușanu se numără printre cele mai sincere vedere din showbiz-ul românesc, motiv pentru care, fără ocolișuri, a recunoscut de fiecare dată că are mai multe operații estetice și și-a asumat fără doar și poate fiecare intervenție chirurgicală.

De această dată, blondina a declarat într-un interviu pentru Playtech.ro că ar vrea să facă o schimbare la nivelul danturii, însă pentru această modificare trebuie să se consulte cu medicul ei dentist din Timișoara cu care lucrează de ani buni.

”De 18 ani fac naveta la Timișoara să merg la același dentist pentru controale stomatologice, apoi mă întorc în aceeași zi. Prima oară am fost când am avut ceva probleme de sănătate cu dantura, gen reparații. Dacă mă duc la alt medic, ar însemna să o iau de la zero, cu radiografii cu tot. În plus, în București nu ai unde să parchezi, dacă vei să te duci la stomatolog”. a spus Bianca Drăgușanu pentru sursa citată anterior.

Așadar, vă spunem că, Bianca Drăgușanu vrea să lanseze o nouă modă în România, potrivit spuselor ei. Astfel, după ce a precizat că deja a dat moda atunci când a fost printre primele vedete cu fațete, acum ar vrea să lanseze moda vampir și să-și schimbe caninii, făcându-i mai pronunțați.

„M-am dus pentru o verificare și alt model. Tot timpul, mai întâi îmi face pe calculator de fiecare dată când apare ceva nou. Acum mi s-a pus pata să-mi fac caninii mai pronunțați. Am fost prima care am lansat moda fațetelor în România. Acum vreau să inventez moda vampire, să văd dacă e de acord și stomatologul meu,”, a mai adăugat blondina pentru aceeași sursă.

Bianca Drăgușanu vrea să-și schimbe silicoanele

Bianca Drăgușanu mai bifează o dorință pe lista sa, aceea că ar vrea să-și schimbe silicoanele. Astfel, în urmă cu trei luni, vedeta noastră a călcat din nou pragul medicului estetician și a mers într-o vizită în cabinetul acestuia, asta după ce își mai făcuse câteva mici retușuri.

De asemenea, nu mai este un secret pentru nimeni că Bianca Drăgușanu și-a făcut numeroase operații estetice de-a lungul anilor pentru a-și schimba fizionomia și silueta, ajungând chiar să nu mai arate deloc ca acum câțiva ani când și-a făcut debutul în televiziune.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272