REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Bilanţul festivalului Sunwaves: indivizi suspectaţi că vindeau droguri, conduşi de firma de pază One Star Security la Jandarmerie şi Poliţie

Bilanţul festivalului Sunwaves: indivizi suspectaţi că vindeau droguri, conduşi de firma de pază One Star Security la Jandarmerie şi Poliţie

Replica API 31 august 2019 | 01:32 351

Vigilenţi

Vigilenţi

Iubitorii de muzică electronică au participat, în perioada 15 - 20 august pe plaja din Mamaia Nord / Năvodari la festivalul Sunwaves, ediţia cu numărul 26. Au fost 6 zile de distracţie la care au luat parte peste 15.000 de oameni, români şi străini, care au vibrat pe muzica mixată de artiştii preferaţi.

La un eveniment de o asemenea amploare, şi măsurile de păstrare a ordinii şi siguranţei au fost pe măsură: alături de Jandarmerie şi Poliţie s-au aflat şi agenţii firmei de pază One Star Security. De altfel, ca urmare a vigilenţei acestora, mai multe persoane au fost conduse către Jandarmerie şi Poliţie, având în vedere comportamentul suspect, respectiv suspiciunile că ar fi consumat ori că intenţionau să comercializeze substanţe interzise (droguri).

La finalul festivalului, oamenii legii au anunţat că au întocmit 14 dosare privind consumul / comercializarea drogurilor.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca sa existe o justificare a existentei autoritatilor,din cand in cand se mai aresteaza dintre fraierii consumatori. Retelele de trafic ,Doamne fereste sa fie cumva deranjate. Unul-doi raspandaci de cinci -sase doze si doi trei consumatori si gata, ,,otoritatile'' sunt beton! Fratilor,colcaie drogurile si drogatii,crima organizata prospera,interlopii isi fac vile unde tu,cititorule nu ai avea aprobare in vecii vecilor,din bani pe care nu i-ai putea castiga nici dupa doua best-selleruri scrise de un scriitor celebru.,,Otoritatile'' cica ii cunosc,ii ,,monitorizeaza'',adica ii protejeaza .
0
0
Pai, agentii de paza starpesc concurenta! Pe ei cine ii aresteaza, ca vand mai mult ca asa zisi traficanti! Pardon, si agentii de paza starpesc, ca nr 1, se stieeeee!!!!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272