REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Billie Eilish va oferi o „interpretare specială“ la gala de decernare a premiilor Oscar

Billie Eilish va oferi o „interpretare specială“ la gala de decernare a premiilor Oscar

Replica API 31 ianuarie 2020 | 00:00 397

Billie Eilish

Cântăreaţa Billie Eilish, marea câştigătoare a premiilor Grammy de anul acesta, va susţine un recital pe scena galei de decernare a trofeelor Oscar de luna viitoare, au precizat miercuri organizatorii evenimentului, declanşând speculaţii că artista ar putea interpreta, în premieră, tema muzicală a viitorului film din seria James Bond, informează Reuters, citată de agerpres.ro.

Eilish, în vârstă de 18 ani, a fost recompensată cu cele mai multe premii la gala Grammy de duminică seară, inclusiv trofeele în cadrul celor mai importante categorii - ''albumul anului'', ''înregistrarea anului'', ''melodia anului'' şi ''cel mai bun artist nou''. Este cel de-al doilea artist din istoria acestor trofee care a câştigat toate aceste patru categorii importante la aceeaşi ediţie.

Anunţul a fost făcut de Eilish şi de Academia Naţională a Artelor şi Ştiinţelor Înregistrării pe conturile de pe reţelele de socializare, artista menţionând doar că ''va urca pe scena galei Oscar pentru o interpretare specială''.

Adolescenta, originară din Los Angeles, nu se află pe lista artiştilor care vor interpreta melodii nominalizate în categoria '' cel mai bun cântec original'', printre care Elton John, Idina Menzel, Cynthia Erivo, Randy Newman şi Chrissy Metz, protagonista serialului ''This is Us''.

La începutul acestei luni, a fost anunţat că Billie Eilish, cunoscută pentru hit-ul său ''Bad Guy'', a compus, împreună cu fratele său, tema muzicală a viitorului film din franciza James Bond, ''No Time to Die''. Cântecul nu a fost încă lansat, iar filmul va avea premiera pe marile ecrane în aprilie.

Temele muzicale ale peliculelor din seria James Bond au o istorie bogată la premiile Oscar. Cântăreaţa Adele a câştigat la categoria ''cea mai bună melodie originală'' cu tema muzicală din ''Skyfall'' (2012), iar Sam Smith a fost recompensat pentru melodia principală din ''Spectre'' (2016).

Ceremonia decernării Oscarurilor, cele mai prestigioase distincţii din industria cinematografică, va avea loc la Hollywood pe 9 februarie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272