REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Biroul Politic al PNL a DECIS: Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței

Biroul Politic al PNL a DECIS: Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței

Replica API 7 noiembrie 2020 | 00:00 6867

PNL Constanta s-a întrunit joi, 6 noiembrie, în Biroul Politic Local. În cadrul întâlnirii, Ionuț Rusu a fost votat în unanimitate, cu 27 de voturi, pentru funcția de viceprimar.

Ionuț Rusu

Totodată, Costin Avătavului a fost numit secretar general al BPL.

Reamintim că viceprimarii vor fi aleşi în şedinţa de Consiliu Local de luni, 9 noiembrie. Al doilea viceprimar va fi din partea USR, cel mai probabil Florin Cogargeanu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ionut Rusu sta rau la caracter. Mic, frustrat, chinuit, dornic sa parvina, nu e in stare de nimic serios, depasit. Va fi o mare deceptie. prietenii stiu de ce.
3
1
I al acasa flory!!!
1
2
Un nimeni,un parvenit
3
1
Asteptam sa schimbi toti sefii din primarie. Cum vrei sa lucrezi cu ei ? Pentru asta te-am votat noi ? Sa-i tii in functii ? Afara cu ei.
3
1
daca marinarii sunt multumiti , atunci si colegii militari ai primarului si comercialii ai lui ionut rusu au hotarat sa devenim oras port model ca rotterdam . macar o piata tip markthall ca in rotterdam sa faca in locul insalubrei zone numita piata grivitei si va fi un mare succes . cu portul mai vb peste vreo 50 de ani ca sa fie ca rotterdam . bafta marinarilor
2
2
Omul asta nu-mi inspira incredere. Are figura de spadasin de-al lui Dumas.
9
0
Vad ca postul de vice tot de la palazu mare vine. Limbricul sa mutat si el acolo, ca doar prieten cu o gasca de machidoni, Batu, Baturi, Nancu. Ei au mazilit palazu mare, au impartit parcul din centru, terenul de fotbal. Deci suntem pe maini bune
9
1
Masonul e pus cu degetele pe scaunel de fratii lui cu sortulet. Ospatarul sef va ajunge viceprimarul Constantei. Atat pot sa voteze constantenii. Inlocuiesc niste gasti cu alte gasti. Asta ne este soarta.
19
7
Felicitari, Ionut Rusu!!! Sa ai puterea sa ii ignori pe frustratii anonimi si dibacia de a dezvolta Constanta asa cum ai dezvoltat si propria afacere. Prin munca, seriozitate si disciplina. Toata Constanta te sustine!
9
19
Un alt slugar al marii loje nationale...un pupa-n cur care la sedintele marei loje nationale se ocupa cu facutul linistei in sala. Ce caracter sa aiba acest limbric? Parca-l vad...liniste liniste! Niste nulitati si in PNL-ul asta.
20
8
..daca are caracter..poate ar trebui sa se barbiereasca..numai golanii si cei care n-au prea fost pe la scoala,umbla in tinuta ..neglijenta..dle..cum te cheama..poate te barbieresti..sincer..arati...NASPA..
11
22
Felicitari Ionut! Succes in tot ce vei face! Sunt convins ca vei schimba multe in orasul nostru!
11
22
Nu il cunosc personal, dar stiu ca este om de caracter. Are Constanta nevoie de astfel de oameni. Bravo Chitac! Felicitari si succes Ionut!!!
12
24
Frumos barbat. O prezenta deosebita. Barbat de stat.
9
21
Joi a fost 5 nu 6.
13
2
Bv Chitac! Un nou mod de securist marca Dumitrache, Stroe!
22
5
O coopteaza pe Mariana Mitra sa mediteze functionarii din primarie???
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367