REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
16.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Birourile vamale de frontieră de pe granița România-Moldova vor fi modernizate

Birourile vamale de frontieră de pe granița România-Moldova vor fi modernizate

Cristina BĂRBUCEANU 27 februarie 2023 | 09:38 530

În data de 24 februarie 2023, la Chișinău, delegația Autorității Vamale Române condusă de dl președinte, Bogdan-Lari Mihei, a participat la ședința Comitetului de coordonare a proiectului „Reabilitarea și modernizarea birourilor vamale de frontieră de pe granița România-Moldova, respectiv birourile vamale Albița-Leușeni, Sculeni-Sculeni și Giurgiulești-Giurgiulești" – RMCO/4.3/1, organizată de Serviciul Vamal al Republicii Moldova.

Birourile vamale de frontiera de pe granita Romania-Moldova vor fi modernizate

Acest proiect de infrastructură mare reprezintă unul din proiectele majore de investiţii de importanţă strategică pentru dezvoltarea zonei de frontieră între statele partenere. Implementat de Autoritatea Vamală Română, în parteneriat cu Serviciul Vamal al Republicii Moldova, proiectul este finanțat de Uniunea Europeană prin Instrumentul European de Vecinătate.

Birourile vamale de frontiera de pe granita Romania-Moldova vor fi modernizate

În cadrul întâlnirii de la Chișinău, părțile au prezentat progresele înregistrate în cadrul proiectului și au agreat etapele următoare necesare finalizării proiectului.

Birourile vamale de frontiera de pe granita Romania-Moldova vor fi modernizate

“Reabilitarea și modernizarea birourilor vamale de frontieră de pe granița România-Moldova va juca un rol important în fluidizarea traficului la frontiera dintre țara noastră și Republica Moldova și îmbunătățirea condițiilor de lucru pentru lucrătorii vamali implicați în activitățile de control. Mă bucur foarte mult să văd încă o dată deschiderea partenerilor noștri și buna cooperare a celor două administrații vamale.”, a declarat dl. Bogdan-Lari Mihei, președintele Autorității Vamale Române la finalul ședinței.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468