REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Biserica Sf. Ecaterina, din Tomis Plus, în flăcări. Video

Biserica Sf. Ecaterina, din Tomis Plus, în flăcări. Video

Replica API 28 august 2022 | 11:59 8233

În cursul zilei de 28 august, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină în municipiul Constanța, cartier Tomis Plus, acolo unde a avut loc un incendiu.

Din primele informații, o singura pacienta în vârstă de 45 ani, prezintă arsuri de gradul 1, în zona antebrațului, fiind transportată la SAJ B2, în cadrul spitalului Județean Constanța.

Din informațiile primite de la preotul bisericii, toate persoanele din blocul alăturat s-au autoevacuat, în interiorul lăcașului de cult nu mai sunt persoane.

Ce spune ISU

Arderea se manifestă generalizat și s-a extins la fațada unui imobil aflat în proximitate.

Pentru localizarea și stingerea flăcărilor, la fața locului salvatorii acționează cu 6 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 1 ambulanță SMURD. În sprijinul echipajelor din teren a fost alocată și 1 ambulanță SAJ. Până la acest moment nu sunt raportate victime. Din imobilul afectat au fost evacuate 4 persoane.” au transmis reprezentanții ISU.

Update:

30 persoane din biserică au fost evacuate de Gruparea Mobilă de Jandarmi, 11 persoane din blocul alăturat au fost autoevacuate plus 4 evacuate de ISU. La fața locului au mai intervenit un echipaj SAJ care a asistat două persoane cu atac de panică, și una cu arsuri minore la antebraț. Incendiul ar fi pornit de la un paraclis provizoriu în construcție.

V.R. V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
L-au enervat pe barbos cu ceva...
0
0
cica erau niste dobitoace care ii implorau pe pompieri sa lase blocul in flacari si sa se focuseze asupra bisericii, ca de aia era mai importanta decat locuintele oamenilor. Iti dai seama ca pro a stele astea cu toata credinta lor nu au inteles ce este empatia si respectul semenilor?
0
1
Imi pare tare rau pentru ceea ce sa intamplat pentru ca era biserica mea de suflet si toti care slujeau acolo niste preotii minunati! Dumnezeu sa-i ajute si sa fie bine!
0
1
ISU ... atunci cand primesti sesizari si zici ca merge ....acum cine ne despagubeste ?
0
0
Blocurile s-au apropiat prea mult de biserica ,biseria a fost prima data construita .
1
1
Auzi la asta, compatimeste dobitoacele bipede. Pai a fi biped e un rezultat al evolutiei bai molusca de apa dulce. Voi astia credinciosi dupa sute de mii de ani de evolutie, inca mergeti in 4 labe, tarandu-va precum viermii in jurul bisericii.
3
1
Biserica era acolo cand nu era nimic in jur. Era camp
0
0
Fara suparare , li se permite prea mult bisericilor. Ce cauta biserica ridicata asa aproape de blocuri? Lolcatarii sunt deranjati de megafoanele prin care se aude slujba. Nu toti sunt ortodocsi , de cei obligati sa asculte slujbele? Nu mai vorbim de inmormantari!
0
1
In sfarsit, se intampla si ceva bun in acest oras.
2
2
drumuri neasfaltate, parloaga, constructii fara noima, sigur e constanta si nu un sat din africa? intreb pt un prieten
3
0
M-ai uns pe suflet amice! Acesta este adevarul pe care foarte multi nu vor sau nu sunt in stare sa-l vada!
0
0
Hambare pentru spalat creierele lipsite de circumvolutiuni ale veneratorilor de personaje fictive. Cand educatia nu ti-a placut, iar stiinta nu te atrage, sfarsesti intr-un hambar de genu, crezand ca viata ta este influentata de un zeu. Ignori toata realitatea fizica si incetezi sa-ti mai bati capul cu alte detalii.
1
0
Nu e vina voastra daca comentati aiurea de biserici. mass media v a lichefiat creierul. Va compatimesc dobitoacelor cu doua picioare
1
1
hai ca esti pr ost
0
3
Hai cu celelalte o mie din Constanta
5
0
ptr. iancu - prostanii aia 30 s-au autoevacuat singuri, nu au stat dupa pompieri, care au sosit tarziu din cauza traficului
1
0
ca si asa sunt degeaba!
1
2
scrie acolo ca 30 de credinciosi au fost evacuati de pompieri . prostanii aia nu au vazut ca arde ?daca intirziau pompierii pe drumurile inexistente i-ar fi asteptata ?
1
0
Cine a dat autorizatie sa se puna trei cladiri pe o suprafata asa mica sa plateasca despagubiri familiilor ale calor apartamente s au pierdut. Fi r ati sa fiti voi de nenorociti din administratie locala.pui de naparca!
3
0
Daca a ars, inseamna ca asa a fost voia Domnului, adica nu avea ce cauta o biserica acolo.
3
2
Dati banii , saracilor! Sa facem o alta cosmelie intre blocuri.
3
2
sa faceti bine sa o daramati de tot si sa pubeti gazon.
3
2
Asta e semn!
1
1
Voi nu sunteti oameni
0
0
Acolo se faceau exorcizari noaptea si erau tot felul de persoane dubioase si care stateau in dughena.
1
1
Cred ca locatarii din blocurile din zona zic sarumana ca aia faceau un zgomot cu sandramaua aia acolo, aia nu se putea numi lacas de cult
1
1
Daca inchideti ochii.....trebuie sa plateasca mereu cineva.....
1
0
Spa goveanu e la Maciuca...Satana a bagat coada...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468