rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 6 decembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Bișnițarul care a avariat maşina Poliției, după urmăriri în trafic, a amenințat un polițist local cu toporul

Un bișnițar de țigări din Constanța, ”client” vechi al polițiștilor și al magistraților, a scăpat de închisoare după ce a amenințat un polițist local cu toporul. Este vorba despre C. B., care vinde țigări în zona Tomis 3, același care, în 2017, a fost prins la volan fără permis. Atunci, în momentul în care a văzut oamenii legii, el a fugit, iar pentru prinderea acestuia, organele de poliție au fost nevoite să procedeze la urmărirea în trafic, urmărire care s-a soldat cu coliziunea dintre autoturismul condus de către bișnițar și autospeciala de poliție. După ce a făcut praf mașinile, bărbatul a fugit pe jos, fiind prins și imobilizat la o distanță de aproximativ 500 de metri de locul unde a abandonat autovehiculul. Pentru această faptă, el a fost condamnat la 1 an și 6 luni cu suspendare. În trecut a mai fost condamnat la pedeapsa de 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracțiunii de furt. Revenind la infracțiunea de ultraj, el a fost condamnat la 1 an și 9 luni însă...nici de data aceasta nu va merge după gratii, fiind condamnat cu suspendare.

Un polițist local din Constanța a fost amenințat cu un topor de un bișnițar, după ce a fost surprins cu țigări netimbrate asupra sa. Totul s-a petrecut la sfârșitul anului 2016. C.B. l-a amenințat cu moartea pe lucrătorul de poliție locală în timp ce acesta din urmă efectua un control tematic pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit de produse în Piața Tomis 3. Cu prilejul constatării contravenției, individul l-a amenințat pe lucrătorul de poliție locală cu moartea, folosind în scopul intimidării acestuia un instrument ascuțit, asemănător unui topor de mici dimensiuni.

În instanță, polițiștiul local a relatat faptul că a procedat la efectuarea unui control asupra inculpatului C.B. și i-a solicitat să-i prezinte autorizația de comercializare a produselor pe care le oferea spre vânzare. La vederea organelor de control, individul, împreună cu ceilalți vânzători ambulanți, au început să strângă mărfurile pe care le aveau pentru a le ascunde și a se sustrage controlului. Polițistul a procedat la legitimarea inculpatului, moment în care acesta a devenit recalcitrant și a început să-i înjure pe lucrătorii de poliție locală și să adreseze amenințări la adresa sa. Persoana vătămată a declarat că, la un moment dat, din autoturismul tip dubă în care avea depozitată marfa pe care o comercializa, a scos un topor de mici dimensiuni, s-a deplasat către persoana vătămată având acel topor în mână și spunând că nu îl interesează că este polițist local, îl omoară, fiind oprit de către persoanele ce îl însoțeau care au intervenit pentru a-l calma. Ulterior, toate persoanele care se aflau în piața Tomis III și care erau vizate de control au părăsit zona în fugă, iar echipajul de poliție locală nu a procedat la urmărirea acest ora întrucât raportul numeric le era defavorabil și nu puteau reuși prinderea acestora, grupul lor fiind format din aproximativ 20 de persoane.

A aruncat vina pe concubină

C.B. nu a recunoscut comiterea faptei de care este acuzat, precizând că se afla la locul unde s-a efectuat controlul de către polițiștii locali, însă nu el se ocupa de comercializarea produselor, ci concubina acestuia. Suspectul a declarat că a fost deranjat de faptul că lucrătorii de poliție locală i-au cerut să semneze un proces-verbal de sancționare contravențională întrucât considera că nu el este cel care ar trebui sancționat contravențional, ci concubina acestuia, motiv pentru care le-a răspuns pe un ton agresiv lucrătorilor de poliție locală, fără a-i amenința. ”Condamnă pe inculpatul B C pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj la pedeapsa de 9 luni închisoare. (...) Constată că infracţiunea dedusă judecăţii este concurentă cu infracţiunea pentru care a fost condamnat prin sentinţa penală nr.833/13.06.2018 pronunţată în dosarul cu nr.13999/212/2017 de Judecătoria Constanţa definitivă prin decizia penală nr.740/P/04.07.2018 a Curţii de Apel Constanţa. Anulează suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei dispusă prin SP nr.833 def.la 04.07.2018. Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 6 luni închisoare la care adaugă un spor de o treime din cealaltă pedeapsă aplicată-3 luni, în final aplică inculpatului pedeapsa de 1 (unu) an şi 9 (nouă) luni închisoare. (...) Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. Pedeapsa accesorie nu se execută pe durata termenului de supraveghere. Stabileşte un termen de supraveghere de 4 (patru) ani, care curge de la 04.07.2018. Obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 93 alin.(2) lit.b/Cod penal obligă inculpatul să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. Potrivit art. 93 alin.(3)/Cod penal, pe durata termenului de supraveghere, inculpatul prestează o muncă neremunerată în folosul comunităţii la una din următoarele unităţi: Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa sau Serviciul Public de Asistenţă Socială Căminul pentru persoane vârstnice Constanţa, pe o perioadă de 60 zile, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă”, se arată în minuta instanței de judecată.Deși a scăpat fără să facă o zi de puțcărie, individul nu este mulțumit de pedeapsa, formulând recurs.

RECIDIVIST. A condus fără permis, a fugit de oamenii legii și a lovit mașina poliției

C.B. a mai fost cercetat și condamnat pentru conducere fără permis. În aprilie 2017, acesta a plecat la plimbare cu mașina chiar dacă nu avea permis de conducere și a refuzat să oprească atunci când un echipaj de Poliție l-a somat. Pentru prinderea lui, organele de poliție au fost nevoite să procedeze la urmărirea în trafic a acestuia, urmărire care s-a soldat cu coliziunea dintre autoturismul condus de către inculpat și autospeciala de poliție, după care inculpatul a fugit pe jos, fiind prins și imobilizat la o distanță de aproximativ 500 de metri de locul unde a abandonat autovehiculul", au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. În trecut a mai fost condamnat la pedeapsa de 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracțiunii de furt.

Mirela PASCAL

marţi, 19 noiembrie 20191776
Comentarii

12moarte tiganilor !(19 noi 22:03)
moarte machidonilor legionari !
02Gelu(19 noi 17:40)
Da ma..........si Geoana era prostanac si a ajuns adjunct la NATO...prostilor va ofer Alupigus permanent.
08Petre(19 noi 13:50)
Daca ii tot da pedepse cu "suspendat" de ce nu-l suspenda cu funia de copac?
17Escu(19 noi 12:53)
Au ramas P.S.Disti blocati pe lozinca JOHANIS SASE CASE uitand de furturile de sute de milioane de euro ale clanului Mazare sau ale doctorului Oprescu care a construit stadionul national cu peste 230 de milioane de euro in timp ce Italieni au construit un stadion identic cu 115 milioane dupa care excrocu a ascun un sac cu euro in cotetul cainelui.Astea sunt doar doua exemple de P.S.Disti penali pentru ca pentru toti este nevoie de o lista de doi kilometri.
610Da ma(19 noi 09:51)
si aia cu 6 clase terminate are tupeu sa candideze si ea si vrea sa ne reprezinta in lume,cand ea nu poate lega doua vorbe.De aici se vede cati prosti are Romania,ca ar vota o analfabeta.Multi saraci cu duhul.Are si ea 4case,apropo.Iar naspetul de fura,tiganul turc,sigur are casa in HC,ca asa isi tin votantii PSD ciolanul,fac case la tigani,dau o mica mocangeala ptr pensionari si prostii voteaza orice fraier PSD.Cand sunt atatia prosti de ii poti prosti,le poti spune orice si ei pun botul,logic ca tara e condusa de lepre.
08Gigi(19 noi 09:33)
Asta chiar ca e pacalici. Se vind tigari de contrabanda in mangalia,str Ion Creanga,BlC5,apt 3,Arif bucixxx de 30 ani!!! Cu Sprijinul politiei. Vin tiganii sa colecteze banii din vinzari in Fiecare seara intre 21.30-22,in spatele blocului,avind grija sa claxoneze,deranjeze cit pot.Politia e cu ei!! Muriti ba!
112cezara(19 noi 09:13)
asta trebuie bagat la penitenciar muuulti ani, sa faca acolo talente
611Name(19 noi 08:34)
Pentru curiosul de sub mine, da ma, candideaza. Mai grav e ca si aia cu sase clase candideaza.
179Pt replica(19 noi 06:55)
Ala cu 6 case furate mai candideaza inca 5 ani?
mai mult...Replica
6 dec 16:08ReplicaEXPLOZIE într-o locuință din LUMINA: o persoană RĂNITĂ!

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, vineri, 6 decembrie, în Lumina, la o casă...233

6 dec 00:00ReplicaFLAGRANT și PERCHEZIȚIE în Constanța: tânăr ARESTAT pentru TRAFIC de DROGURI506
6 dec 13:42ReplicaSe DEMOLEAZĂ? Autorizația care a stat la baza construirii magazinului Lidl de pe strada Soveja, ANULATĂ DEFINITIV!1918
6 dec 16:13ReplicaINDIVID PERICULOS prins cu MASCAȚII, la Techirghiol!

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Constanța, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului...675

6 dec 00:00ReplicaANCHETĂ la Constanța! Luau bani pentru lucrări de tapițerie și DISPĂREAU! S-a lăsat cu percheziții și ARESTĂRI1175
6 dec 12:51ReplicaMilitar angajat în județul Constanța, CONDAMNAT cu EXECUTARE pentru că a condus BEAT!905
6 dec 12:18ReplicaAccident rutier în Constanța: Un șofer BEAT s-a RĂSTURNAT cu mașina!

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, vineri, 6 decembrie, pe DN22, între Lumina și...1649

6 dec 00:00ReplicaConstanța: PERCHEZIȚII de AMPLOARE într-un DOSAR de CONTRABANDĂ cu țigarete!1175
6 dec 00:00ReplicaFaleza din Costinești se prăbușește sub ochii autorităților!890
6 dec 00:00ReplicaSală de jocuri din județul Constanța, SPARTĂ de un MASCAT înarmat cu un CUȚIT: 'Culcaaat!'

Un tânăr care a împlinit 18 ani în februarie anul acesta a fost condamnat, de către instanța de fond, la 2 ani și...1487

6 dec 00:00ReplicaCe se va construi în locul barăcilor demolate în Palas, zona Munții Tatra!1151
6 dec 00:00ReplicaSe întâmplă lucruri frumoase la Ovidiu: târg de Crăciun şi investitori care îşi extind afacerile907
Vremea
5.2°5.2° - 5.7° vineri, 6 decembrie 2019
ConstantaUmiditate: 69%
Vânt: 3.77 m/s
Presiune: 1024 milibari

Loto
6/49222833363743
5/40142228313329
joker5323739425
Horoscop
mai mult...SPSportRT
6 dec 00:00SportZlatan Ibrahimovic îl atacă pe Cristiano: „Mă voi întâlni cu adevăratul Ronaldo în Serie A? În nici un caz! Ronaldo e doar unul, cel brazilian”

Zlatan Ibrahimovic, 38 de ani, a acordat un interviu presei din Italia în care a vorbit despre o posibilă revenire asa...440

6 dec 00:00SportPer Johansson, antrenorul Muntenegrului: „Sunteți favoriți cu Ungaria, aveți ce nu are nimeni în lume! E un fenomen!”

Per Joahnsson, antrenorul Muntenegrului, care a câştigat şi cu noi, dar şi cu Ungaria, crede că "tricolorele" au...484

6 dec 00:00SportCraiova - Botoșani 3-1. Oltenii urcă pe podium și continuă să viseze la titlu

Craiova a trecut de Botoșani, scor 3-1 (Mihăilă '20, Cicâldău '28 pen., Vătăjelu '90+3 / Ofosu '39), în etapa...261

6 dec 00:00SportClubul Corona Braşov, exclus din Cupa EHF după ce mai multe jucătoare s-au dopat

Clubul feminin de handbal Corona Braşov a fost exclus, joi, din competiţiile continentale de către Tribunalul...285

Local
6 dec 00:00LocalITM a sancționat firmele din Constanța care erau în neconformitate cu legea

Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța a continuat activitatea de control și verificare a societaţilor...427

6 dec 03:16LocalDetalii șocante despre părinții săltați de DIICOT pentru că își abuzau sexual copiii, pe bani, pentru perverși din SUA

Apar informații șocante despre cei 15 părinți ridicați, marți, de DIICOT pentru că își abuzau sexual copiii cu...485

6 dec 03:16LocalDacă vedeți această fată, sunați de urgență la 112

Polițiștii au fost sesizați cu privire la dispariția numitei ANAMARIA LORELEI ROȘU, de 23 de ani, din municipiul...796

6 dec 03:12LocalÎncă o acțiune a polițiștilor locali în zona străzilor Munții Tatra și Locotenent Mănoiu

Polițiștii locali din cadrul Primăriei Municipiului Constanța împreună cu reprezentanți ai Direcței Generale de...537

6 dec 03:08LocalAsociația ‘Daruieste Aripi’ decorează secțiile pediatrice din Spitalul Județean Constanta și organizează un concert caritabil

În fiecare an, Asociația „Dăruiește Aripi” aduce bucuria sărbătorilor de Crăciun și copiilor internați în...329

6 dec 03:08LocalCentru de ajutor pentru persoanele fără adăpost, la Constanța

Primăria Municipiului Constanta, prin Direcția Generală de Asistență Socială, este pregătită să asigure cazarea...357

6 dec 03:09LocalUn șofer BEAT și altul fără permis, în atenția polițiștilor!

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța, la data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 16.10, au depistat un...428

6 dec 03:10LocalMagazinele din Constanța, controlate de polițiștii de la Economic: marfă contrafăcută!

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al I.P.J. Constanța, la data de 4...639

6 dec 03:18LocalJucării susceptibile a fi contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii...369

6 dec 03:05LocalAccident cu mai multe mașini în Constanța: una a ajuns pe SCUAR!

Un accident rutier a avut loc în dimineața zilei de joi, 5 decembrie a.c., în municipiul Constanța, la intersecția...3499

Politică
6 dec 03:15PoliticăIohannis: Climatul politic s-a îmbunătăţit, abordările noastre au revenit pe făgaşul european. Am multe de spus ambasadorilor

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, înaintea întâlnirii cu ambasadorii statelor membre UE acreditaţi la...335

6 dec 03:06PoliticăProiect în vederea alocării de fonduri pentru reabilitarea Moscheei Carol I din Piața Ovidiu

Uniunea Democrată Turcă din România, prin Harun Osman, alături de consilierul Secil Cantaragiu au realizat un...529

6 dec 03:13PoliticăNumele lui Mihai Fifor și Ion Mocioalcă apar în dosarul permiselor de port-armă eliberate ilegal

Numele fostului ministru de Interne interimar, senatorul PSD Mihai Fifor, şi cel al secretarului general al Pro...413

6 dec 03:17PoliticăCioloş: Preşedintele Iohannis ar trebui să iniţieze un nou pact naţional pentru Educaţie

Preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să iniţieze un nou pact naţional pentru Educaţie, care să prevadă, pe...327

6 dec 03:07PoliticăTraian Berbeceanu va fi numit șef de cabinet al ministrului de Interne

Traian Berbeceanu, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, va fi numit șef de cabinet...1186

6 dec 03:07PoliticăPrimarul comunei Valu lui Traian Florin Mitroi convoacă şedinţă de consiliu

Primarul comunei Valu lui Traian Florin Mitroi, convoacă şedinţă de îndată a Consiliului Local al comunei Valu lui...399

6 dec 03:13PoliticăANI riscă să rămână fără conducere! Ludovic Orban: „Am investigat mai multe posibilități!“

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că există riscul ca ANI să rămână fără conducere după încetarea...451

6 dec 03:12PoliticăIohannis: O nouă lege a pensiilor ar fi utilă în condiţiile inechităţilor semnalate; problema nu se rezolvă într-o lună - două

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că o nouă lege a pensiilor ar fi utilă, având în vedere inechităţile...414

6 dec 03:08PoliticăOrban: Obiectivul nostru este de a reuşi ca Legea bugetului de stat să fie adoptată până la data de 31 decembrie

Obiectivul Guvernului este ca Legea bugetului de stat pe anul 2020 şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat să...335

6 dec 03:09PoliticăMarcel Ciolacu schimbă cârma PSD: 'Dacă magistrații spun că SIIJ trebuie desființată, PSD va vota în consecinţă'

Preşedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că, în cazul în care...789

Monden
6 dec 16:39MondenCătălin Botezatu, chef grandios după ce a învins cancerul. „Am trecut pe lângă doamna cu coasa“

Cătălin Botezatu o ține din petrecere, în petrecere. Designerul a împlinit 53 de ani pe 3 decembrie, prilej cu...331

6 dec 00:00MondenFiica Iuliei Albu, machiaj spectaculos la doar 10 ani. Reacția vedetei

Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, s-a transformat într-o domnișoară adorabilă și, la doar 10 ani, pare...399

6 dec 17:43MondenBianca Drăguşanu, între fostul şi actualul iubit

Bianca Drăguşanu are o viaţă sentimentală complicată în care apar mereu persoane din trecut. Blondina care era...284

6 dec 00:00MondenCine este „creierul“ afacerii lui Smiley. A fost desemnat managerul anului

Smiley este un artist în vogă, care dincolo de comcerte din care câştigă bine, îşi suplimentează veniturile din...514

6 dec 00:00MondenModelul Doina Ciobanu, cu sânii pe afară în Londra

Fotomodelul şi vedeta de Internet Doina Ciobanu a făcut senzaţie la petrecerea organizată de Naomi Campbell după...389

6 dec 17:40MondenElton John a făcut criză de isterie la aeroport

Cântăreţul britanic Elton John (72 de ani) a fost filmat, marţi, 3 decembrie, în timp ce îşi arunca bagajele din...341

6 dec 00:00MondenUn nou scandal între Angelina Jolie şi Brad Pitt. De la ce a pornit totul

Un nou scandal a izbucnit între Angelina Jolie şi Brad Pitt! Au apărut noi tensiuni între cei doi foşti soţi după...315

6 dec 00:00MondenActriţa Emma Stone s-a logodit cu producătorul Dave McCary

Actriţa americană Emma Stone s-a logodit cu iubitul ei, producătorul de film Dave McCary, după doi ani de relaţie,...239

6 dec 00:00MondenD.C. Fontana, scenaristă şi producătoare ''Star Trek'', a murit la 80 de ani

Scenarista şi producătoarea Dorothy Catherine ''D.C.'' Fontana, care şi-a pus semnătura pe mai multe serii şi filme...194

6 dec 00:00MondenCatalogul muzical al rapperului Jay-Z a revenit pe Spotify, cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a artistului

Catalogul muzical ce conţine piesele solo ale celebrului rapper Jay-Z a revenit miercuri pe platforma de streaming...192

Mapamond
6 dec 00:00MapamondSUA: Procedurile de destituire a preşedinţilor vor deveni o chestiune de rutină, avertizează Trump

Preşedintele american Donald Trump a afirmat joi că decizia democraţilor din Camera Reprezentanţilor de a avansa cu...212

6 dec 00:00MapamondRepublica Moldova: La şase ani de la decizia Curţii Constituţionale, „limba moldovenească“ nu a fost înlocuită cu româna în Constituţie

La şase ani de când Curtea Constituţională de la Chişinău a stabilit că limba română este limbă oficială în...223

6 dec 00:00MapamondBulgaria, criticată de ONG-uri internaţionale pentru situaţia orfanilor cu dizabilităţi instituţionalizaţi

Guvernul bulgar a fost criticat de mai multe organizaţii neguvernamentale care acuză relele tratamente la care...196

6 dec 00:00MapamondPelosi cere să se redacteze actul de acuzare împotriva lui Trump. Casa Albă: democraţilor „să le fie ruşine“

Preşedinta Camerei Reprezentanţilor din Congresul american, Nancy Pelosi, a cerut joi oficial Congresului să...209

6 dec 00:00MapamondHong Kong: Autorităţile au dat undă verde organizării unui marş de amploare pro-democraţie

Autorităţile din Hong Kong au acordat protestatarilor permisiunea de a organiza un marş la finalul săptămânii, au...194

6 dec 00:00MapamondSlovacia: Parlamentul a respins controversatul proiect de lege privind avortul

Parlamentul slovac a respins joi un proiect de lege mai restrictiv privind avortul, doar 59 dintre cei 150 de membri ai...193

6 dec 00:00MapamondSUA: Două dintre cele trei persoane rănite în incidentul armat de la Pearl Harbor au decedat

Două dintre cele trei persoane rănite miercuri după-amiază în atacul armat comis la baza militară istorică de la...207

6 dec 00:00MapamondRusia: Patriarhul Kirill condamnă un proiect de lege „periculos“ ce propune înăsprirea pedepselor pentru violenţă domestică

Patriarhul rus Kirill a avertizat miercuri împotriva unui proiect de lege "periculos" care propune înăsprirea...213

6 dec 00:00MapamondUniunea Europeană promite un ajutor de 15 milioane de euro pentru Albania în urma cutremurului

Comisia Europeană a promis miercuri un ajutor de 15 milioane de euro pentru Albania, afectată de un cutremur în care...203

6 dec 00:00MapamondSUA: Mai multe persoane rănite într-un atac armat la baza navală din Pearl Harbor

Mai multe persoane au fost rănite într-un schimb de focuri care a început miercuri după-amiaza pe şantierul naval...228

Sănătate
4 dec 00:34SănătateDSP Constanța, informare cu privire la Hepatita A

Hepatită virală A este o boală infecțioasă, cu transmitere pe cale digestivă (fecal-orală), încadrată în...1276

4 dec 00:56SănătateA dat Ministerul Sănătății în judecată: este captiv în propria casă, din cauza unei boli cumplite

Un constănțean își cere dreptul la viață! Rozaceea a pus stăpânire pe viața lui și cere ajutor! Este o boală...1412

3 dec 02:06SănătateSe caută mame voluntare pentru copiii singuri din spitale

În România, 2 copii sunt părăsiți în spitale în fiecare zi, potrivit statisticilor oficiale. Nu numai ei sunt...803

2 dec 22:04SănătateAcțiune de donare de sânge în Negru Vodă!

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța și Primăria Orasului Negru Vodă organizează sâmbătă 07...489

2 dec 21:44SănătateRelatarea unei mămici care a ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa: 'Vă recomand să mergeţi cu încredere...'

De-a lungul timpului, la adresa Spitalului Judeţean Constanţa au existat numeroase critici din partea pacienţilor:...3896

30 noi 03:17SănătateSecție de Radioterapie, la Constanța. Când devine funcțională!

La începutul anului, autoritățile locale promiteau că Secția de Radioterapie a Spitalului Județean Constanța va...1766

29 noi 01:20SănătateSpitalul Județean, în doliu. Doctorul Constantin Tica a MURIT

Doliu la Spitalul Județean Constanța. Șeful clinicii de chirurgie și ortopedie pediatrică, Constantin Tica, a...47013

29 noi 00:00SănătateMenta este un tonic pentru digestie

Ceaiul de mentă este un tonic răcoritor, mai ales vara, dar poate fi şi de un real ajutor într-o digestie cu...814

29 noi 01:04SănătateFOCAR de HEPATITĂ la Cumpăna!

Focar de hepatită la Cumpăna! Mai multe cazuri au fost depistate în respectiva localitate, în aceste zile, însă...4800

21 noi 22:27SănătateMierea - aliment și remediu natural? Iată ce spun specialișii

Asociația Pro Consumatori, organizaţie certificată de Guvernul României în anul 2005 ca fiind de utilitate...1271