REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bizon în trafic: Ce a făcut un şofer în această situaţie i-a lăsat pe toţi fără cuvinte VIDEO

Bizon în trafic: Ce a făcut un şofer în această situaţie i-a lăsat pe toţi fără cuvinte VIDEO

Replica API 19 mai 2018 | 00:02 858

Şoferii „smardoii” pot fi întâlniţi oriunde, pe şoselele bătrânului Tomis, barbaţi sau femei, încâlcând cu bună ştiinţă regulile de circulaţie, care nu sunt facultative ci obligatorii pentru absolut toţi participanţii la trafic. Când un şofer face o manevră greşită fără să-şi de aseama, mai treacă-meargă, cu toate că maenvra sa poate avea urmări extrem de grave, uneori tragice. Dar să execuţi deliberat o manevră pe care ştii sigur că legea ţi-o interzice, doar ca să arăţi tu că eşti cine eşti (un „no name” care se doreşte celebru), atunci situaţia se schimbă radical. Un şofer (sau o şoferiţă, nu se ştie exact, n.r.) din filmuleţul de mai sus a încălcat 3 reguli esenţiale de circulaţie.

Se dau următoarele date: o şosea cu două benzi de circulaţie, în Constanţa, cu o trecere de pietoni, cu linie continuă înainte şi după marcajul pietonal. Un copil de pe margine scapă mingea care se opreşte pe una din benzi, după trecere. Un şofer cu bun simţ care a demonstrat că şi-a însuşit toate noţiunile de conducere preventivă, a oprit autoturismul, a coborât şi a înmânat copilului mingea. În acest timp, conducătorul unui autoturism din spatele lui, înmatriculat cu CT 13 DGM, şi-a „băgat picioarele” (vorba românului) în toate aceste noţiuni, a depăşit primul autoturism chiar pe trecerea de pietoni, pe contrasens, deşi era linie continuă, doar ca să nu aştepte circa jumătate de minut cât a durat toată povestea cu mingea. Ghinionul şoferului grăbit a fost că întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de bord montată într-o altă maşină care venea din sens opus. Incidentul a avut loc joi, 17 mai, în jurul prânzului. Poliţiştii fac acum cercetări pentru identificarea şoferului respectiv şi pentru tragerea acestuia la răspundere. Aviz amatorilor.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ptr. Romania: esti atat de prost incat mama ta te-a renegat si te-a aruncat in haznaua din fundul curtii! Ai avut noroc ca vecinul care a iesit de la mata, atunci cand s-a pisat in capul tau te-a auzit scancind.Apropo, cine ti-a scris comentariul, ca tu esti prea balamut ca sa-l scrii?
1
1
L a gasit mila pe primul sofer sa coboare sa ajute copilul... Eu daca eram in locul lui, calcam si mingea si copilul ala care se juca langa strada!!
1
21
in sensul giratorui , la lazu. e un bison parcat de 3 zile . chiar in sens. chemati tancul sa-l shifoneze
3
0
Aici in mod normal si de bun simt astepti in spatele celui care a oprit si dupa te pui in miscare,dar nesimtirea nu are limite ptr uni .
9
0
Camere video in toate intersectiile mari sau aglomerate din oras cu centru de monitorizare si posibilitate sesizare probleme. Descurajeaza complet orice abatere. Educatia se face fortat pentru anumite specii.
20
0
Cum adica, de unde sa stie ala cu Haudi de ce a oprit masina din fata??? Pai nu se vede, ma retardatilor, ca dobitocul vedea f bine ce se intampla pe strada in momentul ala??
11
2
ca Brailoiu in posta aia de Corina.
5
0
Articol de kkt
3
15
M U E tuturor mueciclistilor
6
8
POLITIA CHIAR NU POATE FACE NIMIC CU DONATORII DE ORGANE CARE ISI TUREAZA LA MAXIM MOTOCICLETELE PE STRAZILE DIN ORAS???? DOAR SELECTIA NATURALA CAND MAI INTRA CATE UNUL IN STALP SAU COPAC NE MAI SCAPA DE EI???
16
3
Hai ca esti amuzant. Imaginile sunt de la politie, au fost difuzate de toate ziarele. Omul a scris articolul in baza filmului primit de la politisti.. Esti praf, nu mai lasa comentarii ca te faci de rasul curcilor.
7
0
Ce prosti ?!?! Ziare de doi lei. Unu' care a depasit si mare halvita .... bizon... ma gandeam ca e rost de vreo bataie sau altercatii .... stirea e ca toate celelalte stiri din alte ziare la fel de cacao
0
15
Asta pentru ca toti distrusii se muta la mare, de prin toate judetele de doi bani unde nu exista educatie si bun simt.
6
2
Ala care a depasit , bizon, dar tu care ai filmat si ai mai si redactst stirea pentru ce te-ai facut ca pleci spre el?poate ai curajul si le dai politistilor si nr tau de inmatriculare. Mai ai tupeul sa vorbesti despre educatie...
4
28
Suntem haliti, sclavi la straini. Ii injuram, dar tare ne mai place sa le cumparam masinile, hainele, sa platim la bancile lor credite si sa ne spargem in fite prin mall-uri
10
0
Soc, a facut o depasire !!!
2
18
Oauuu SOC! Uimtor! Incredibil! Senzational!!!!
5
13
Un prapadit cu audi . Sunt masinute pt copii mai scumpe decat panarama aia , dar ce sa-i faci , omul e ciumec .
11
4
ESTE DE LA TULCEA ,IL CUNOSC PERSONAL
9
2
Ce stire de absolut tot cacatul...pai ala din spate avea de unde sa stie de ce a oprit cel din fata!?!?!....ce sa zic...replica cea penibila...
2
27
Sa dus dracu bunul simt,il injura pe cel care avea camera pe bord,baaaa sunteti prosti???daca iti calca copilul si cineva avea camera pe rec era bine???
27
0
da-asta trebuie instalate camere in punctele importante al orasului si in mamaia!!!
20
0
Suntem constanteni cu totii !!!!! In loc sa fim uniti , contra anormalitatii , unii aplauda , ceva , ce , in alte tarii este ceva rarisim , nu ca regula . Oricum domnu care a oprit masina , ca sa dea mingea , are un bun simt , dincolo de limititele orasului. Parca nu ar fi constantean .
25
0
Ce va mirati ? Cocalari peste tot. Neam de kokalari hoti mincinosi si koorve.
23
2
Va mirati cum conduce? Stati sa-l vedeti cum arata sau Doamne fereste, sa-l auziti vorbind.
24
1
Am si eu o intrebare pentru giboni de la replica.. daca ala se dadea jos din masina ca nu iii mai pornea trebuia sa stea in spatele lui pana ii pornea masina? De unde sa stie ala de mingie ca se da ala jos? La un accident la trecerea de piietoni de ce ramane masina pe loc , si restul o ia pe contra sens ? Stire de cacat de la un ziar de cacat. GIBONI ADEVARATI SUNT LA REPLICA.
5
45
Comentariile unora de aici spun totul despre gibonii care se afla in trafic!!!
30
4
Constanteanca daca iti dau un puradel in cap acum te termin faaaaa
1
27
Bulangii astia care si bag camere de filmat pe bord... sa si le bage n c... poate asa se autosatisfac
3
50
Daca asta ai inteles, ca ala ocupa banda degeaba, sa nu te mai semnezi cu SOFER, te faci de rusine, boule.
26
3
E plina lumea de cocalari si parveniti.Sunt nervosi ,grabiti ,iar cand sunt luati la rist de politie ,se fac mici ,se fac ca nu stiu despre ce e vorba ,unii se fac ca le e rau.,cad pe jos,baga femeile la inaintare chiar si copii!Rusineeee.Aoleu ,am uitat ca nu au!!!
36
1
folii blana pe geamuri. cocalar suprem. tiuning cu grila acolo pe fata. tigaie de masina. o mizerie da haudi cu tiuninngu ala din bazar. dar mizerie si soferul nu mizerie masina.
30
2
Articol de 2 lei. Mare tragedie de scris in ziar ca a depasit o masina stationata si ocupa banda. scrieti orice, numai scrieti spunea Titu Maiorescu
13
39

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108