REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

BIZONII AU INVADAT LITORALUL! CU MAŞINILE, DIRECT PE PLAJĂ - VIDEO!

BIZONII AU INVADAT LITORALUL! CU MAŞINILE, DIRECT PE PLAJĂ - VIDEO!

Replica API 12 august 2019 | 01:51 639

Imagini de pe plaja Midia

Luna august a adus, cel puţin în week-endul care tocmai s-a încheiat, o avalanşă de turişti. Dacă iunie şi iulie nu au fost generoase pentru agenţii economici, mai ales că şi vremea a fost destul de capricioasă, iată că luna august a umplut staţiunile. Numărul mare de turişti s-a resimţit şi la capitolul valori de trafic (detalii AICI), dar şi pe plajă. Unii, foarte mulţi de fapt, au intrat pe plajă nu doar cu prosopul în mână, ci şi cu maşinile din dotare, ignorând, desigur, reglementările care interzic acest lucru!

Imagini de pe plaja Modern, foto: Sirbu Sorin / Facebook Constanta Altfel

În zona Modern din Constanţa ori în zona Midia din Năvodari, "bizonii" au ignorat cu desăvârşire normele, parcând pe nisip ori făcând adevărate ture cu maşinile pe aceste sectoare de plajă! Au fost însă de-a dreptul norocoşi: nici un poliţist, local ori de la Naţională, nu s-a aflat în zonă pentru a-i sancţiona!

După cum se poate observa în imagini, unul dintre "bizonii" care au intrat pe plajă cu maşina, la Midia, a rămas împotmolit în nisip, motiv pentru care a chemat în ajutor un alt "bizon".

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta-i politia noastra , se face ca nu-i vede pe acesti borfasi ce sfideaza legile. Pai dacxa stau si petrec impreuna cu borfasii ce sa te mai miri
1
0
masinile confiscate si vandute la licitatie
2
0
Noi suntem aia care urlam ca tiganii sunt asa si pe dincolo dar noi ce exemplu dam? Cu ce suntem mai presus? La fel o ardem cocalari, la fel ne place buriceala, la fel scuipam seminte pe jos, la fel multe. Daca avem pretentii de la ceilalti, de ce emitem pretentii si pt noi insine? Iar pt cel ce zicea ca "mai bine il ajuta sa scoata masina" o singura remarca: de ce sa aderi la o ilegalitate?
2
0
Da' ce Fane, era masina ta?
4
0
Decat sa filmeze mai bine punea mana sa l ajute sa iasa cu masina!!
2
10
Ce de imbecili cu carnet!!! Oare s-au terminat strazile si soselele de nu mai au pe unde sa mearga prostanii astia cu masinile?!
9
1
amenzi maxime si dosare penale, sa vezi cum se linistesc
17
1
Nimic mai simplu. Vine omul,face ce tine de aplicarea legii,pune in parbriz instiintarea de amenda babana si gata. Lejer,fara scandal,asa cum fac politistii in Austria de exemplu.De educat melteni nu este timp,oricum aia nu se cred altfel decat cool.
14
0
vedeti plaja venus saturn,intrare venus mare parcare facuta din fonduri europene,unde Nu parcheaza nimeni.Mai vine circul,mai europa fm acum.Toata bizonimea tirlanime parcheaza pe plaja,la umbrele,unde constructiile pe plaja sint definitive...unde.i legea,ba primar mangalia,sau spaga te.a orbit,iar?bani iei ca sa.ti faci treaba,de ce nu o faci?
11
0
Face si nea caisa de la bariera un ciubuc nu?
4
0
duse la concasat,adica strivite plus o uriasa amenda propietarului
8
2
daca nu ingraditi zonele cu borduri inalte sau stalpisori, situatiile astea or sa continue, amenzile aplicate nu-i retin sa intre pe plaja
14
1
Te simti cu musca pe caciula de nu iti plac stirile astea?
16
3
Nu va cacati cam mult cu intratu pe plaja , alo replica aceleaso stiri mereu? Pe bune , lasatio mai usor cu atata plaja si masina .. trebuie sa faceto cate o stire la fiecare masina in parte ...
4
30

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272