REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Bizonii de weekend au ieșit la atac: s-au întrecut în parcări hilare, în Constanța

Bizonii de weekend au ieșit la atac: s-au întrecut în parcări hilare, în Constanța

Replica API 16 aprilie 2018 | 00:00 242

Sursă foto: „Parchez ca un Bou”

Weekendul acesta a fost unul aglomerat! Se apropie 1 mai, iar grătarele încep să fie încinse, constănțeanul devine din ce în ce mai grăbit. Asta nu înseamnă că trebuie lăsată mașina pe unde te taie capul! Bizonii de weekend, fie că se aflau în parcare sau în stradă, au făcut prăpăd prin oraș.

La Liceul Virgil Madgearu, un șofer și-a lăsat mașina parcată... pe scări! Iar unii au confundat banda unu cu parcare. Nu mai spunem nici de șoferul care a blocat o mașină de pompe funebre sau constănțeanul care se crede autobuz. Toți au ajuns în cunoscutul grup „Parchez ca un Bou” cu diplomă de „excelență”!

Clauria CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bizonii sunt niste animale nevinovate. Indivizii astia sunt altfel de dobitoace,care ne deranjeaza.
3
0
prima poza e din bucuresti.
2
0
Automobilistii intra cu nesimtire pe Straduta Renasterii fara sa tina cont de semnele de circulatie si arunca o gramada de gunoaie.Ce fac politistii?; sunt opriti cumva de afaceristii si de politruci sa isi faca datoria?
4
0
Masina care nu e parcata in spatiul creat intre copaci mai mult ca sigur ca apartine unei bivolite.Bivolitele tematoare sa iasa din parcare cu spatele evita acest procedeu si parcheaza lateral cu banda de mers chiar daca incurca circulatia altora dupa cum se poate vedea in foto.Si daca incearca sa parcheze acolo cu spatele isi dau ochii peste cap cateva ore.Asadar,pe langa bizoni exista si bivolite...fardate...care daca nu sunt in stare sa parcheze nu lasa nici pe altcineva care are nevoie de acel loc de parcare.
7
1
Si boii astia cand se duc la monta, la bivolite? Sa faci un articol si pentru asta, sa-ti acordam premiul puli.tzer
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272